Rangers Galatasaray maç analizi! Fatih Terim başarılı değil! Bu takımın hali ney hoca! | Spor
DOLAR

32,5750$% 0.1

EURO

35,0314% 0.48

STERLİN

40,6500£% 0.12

GRAM ALTIN

2.421,11%-0,07

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,05

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Rangers Galatasaray maç analizi! Fatih Terim başarılı değil! Bu takımın hali ney hoca!

Rangers Galatasaray maç analizi! Fatih Terim başarılı değil! Bu takımın hali ney hoca!

Rangers Galatasaray maç analizi! Fatih Terim başarılı değil! Bu takımın hali ney hoca! Galatasaray kendisinden daha tecrübesiz bir takım ile berabere kaldı. Bu rezalet futbol aslında bir kötü sonuçlarında önceden oluşan zili..

Takımın yorgun olduğundan bahsediyor, temaslı oyun diyor, fizik gücü diyor!

Peki ayın Fatih terim bu takımı hazırlayan sen değilmisin , geçmişine sözümüz yok ama ciddi manada kendinle yüzleş artık.

Ranners 65 dakika içinde artık havlu attı yoruldu, takımın oyununa bakarsanız uzun top forvet ortasaha oyunu. Fizik olarak uzun bir yapıya sahip bir oyuncusu var takımın. Bu takım ile berabere kalarak yorgunluktan bahsetmek ciddi manada taraftara ve Galatasaray’a hakaret olarak kabul edilmesi gerek.

Ligin başında olan Takım’da ne yorgunluğu olabilir. Defans hattın ‘da eksiklerimiz var diyorsunuz neyin eksikliği bu takımı sen kurmadın mı? Yapılandırma diyerek yıllardır bu takımın oyuncularını sen transfer etmedin mi?

Sayın Galatasaray yönetimi Fatih Terim sizi takımdan gönderecek anlaşılan.. çünkü bu takım gruplara kalsa ‘da bir başarı elde edemez. Galatasaray yönetimi bunları görmiyorsa Fatih Terim kalır siz gidersiniz.

Fatih Terim sahada olmalı artık masa başında açıklama işini bırakmalı. Bu kulübün başkanı çıkıp açıklama yapamıyor mu? Sayın başkan kendinize gelin. Galatasaray büyük bir kulüptür ve Avrupa’da en az çeyrek final oynamalı.. Bahane aramamalı..

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fenerbahçe – HJK Helsinki maçında mülteci protestosu

HIZLI YORUM YAP