PSV'den 5 yedi Galatasaray! Suçlu kim tabii Fatih Terim! | Spor
DOLAR

32,5957$% 0.34

EURO

34,8189% 0.17

STERLİN

40,3853£% -0.58

GRAM ALTIN

2.510,37%1,06

ÇEYREK ALTIN

4.282,00%0,83

a

PSV’den 5 yedi Galatasaray! Suçlu kim tabii Fatih Terim!

PSV’den 5 yedi Galatasaray! Suçlu kim tabii Fatih Terim! Dün manşet haberimiz ‘de belirtmiştik, PSV çok fazla gol atan bir hazırlık dönemi geçirdi, şut çeken kaleye hızlı akın eden bir takım vs. 

Peki Galatasaray PSV’den 5 yemesinin sorumlusu oyuncular mı?

Elbette hayır, Fatih terim ve her başarıda pay sahibi olabiliyor, lakin başarısızlıkta bir manevra kabileyi ile aradan sıyrılıyor.

Buradan gazetecilere basın mensuplarına sorumak istiyorum, soru dahi sormaktan aciz kaldınız* size birileri sus mu diyor? Galatasaray Türkiye’nin en başarılı Avrupa’da Türkiye’nin adını en iyi şekilde duyurmuş tek takım.

Galatasaray ve Galatasaray Taraftarı bunu hak etmiyor.

Fatih hocanın sistemi Avrupa’da işlemez, artık dünya futbolu artık hıza ve ezbere dayalı oyunlarla işliyor, gözü kapalı pas veren oyuncular gördünüz dün gece..

Fatih terim trilyon alıyor Galatasaray’dan peki ne veriyor Galatasaray’a ben söylemek istiyorum, bahanesi hazır, oyuncuların üzerine gitmeyelim gibi açıklamalar.

Fatih hoca Galatasaraylı ile övünüyorsa neden zam aldı? Başarısız bir sezon değil miydi? Neden zam alındı, Arda Turan gideceği başka hiçbir takım olmadığı halde zam aldı.

Galatasaray her dönem yapılanma işlemine gireceğini ilan ediyor?

Bu nasıl yapılanma bu nasıl rezillik, oyunculara bakıyorum o gençler tel, tel döküldü, orta saha ölmüş. Muslera ‘da hatalı gol yemiş olabilir ama takım olarak bakın oyuncular ileri gitmek istiyor ama taktiksel olarak ileri daha gidemiyor.

Yazık bu takıma, Fatih Hoca boşuna bahane aramasın ceketini alıp biran önce gitsin, bu takım UEFA’da dahi başarılı olamaz. Birde sezona erken başladı Galatasaray erken başladığı halde takımın haline bakın.

Bu takımın yenilmeyeceği takım yok.

Galatasaraylı gazeteciler soru dahi sormadı,

soru çok basit ben sorayım..

  • Fatih Hoca yenilgide pay sahibi olduğunuzu düşünüyor musunuz?
  • Birde sezonu erken açtınız ama takım fizik olarak da hazır değil bunun sebebi nedir?

Yukarıda iki soruyu canlı yayında soramadılar şaka gibi.

Fatih terim Galatasaray’ın hastalıklı organı haline geldi. Bir an önce başkanın bunu görüp trollere aldırış etmeden, 3 senesine yatırım yapacağı transferler başlamadan yapması gerek hem de hemen<

Fatih terim  bey çok mu seviyorsun Galatasaray’ı buyurun istifa edin, beş kuruş almadan..

Cláudio Taffarel nerede?

Galatasaray’ın bir an önce hastalıklı organından kurtulması ve önüne bakması gerek, iddia ediyorum bu Galatasaray bu takım ve futbol anlayışı ile ilerlemesi, başarılı olması mümkün değil.

Yenilgi sonrası açıklamaları ise komedi gibi, PSV takımını övüyor resmen, bu maaşlar az maaşlar değil ben olsam utanırdım.

Bugün 5 yer yarın 10 yer.. Ama Galatasaray cidden bu değil. UEFA kupası almış üst,üste şampiyon olmuş takım, süper kupa almış takımın haline bakın.. ben üzülüyorum.

HERKES SUÇLU AMA FATİH TERİM HEP ORADA SEBEP?

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

PSV – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçı kim kazanır?

HIZLI YORUM YAP