Paulinho Galatasaray Transferi Gerçekleşebilir! | Spor
DOLAR

32,5703$% 0.08

EURO

34,9939% 0.45

STERLİN

40,8010£% 0.54

GRAM ALTIN

2.430,94%0,34

ÇEYREK ALTIN

4.062,00%0,00

a

Paulinho Galatasaray Transferi Gerçekleşebilir!

Paulinho Galatasaray Transferi Gerçekleşebilir! Son dakika haberi olarak ortaya çıkan Transfer haberine göre dünyaca ünlü Yıldız’ın Galatasaray’ın transfer listesine girdi.

İKİ TAKIM DAHA Paulinho’yu İSTİYOR!

Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti Paulinho ile orta sahasını güçlendirmek istiyor, ünlü yıldız şu an boşta olması sebebi ile birlikte Galatasaray bu transferin gerçekleşmesini istediği belirtildi.

Daha öncede listeye giren oyuncu ile ilgilenen iki takım daha var bunlardan birisi Atlético Madrid ve Flamengo olarak ortaya çıkıyor, 3,5 milyon ingiliz sterlini alan Yıldız’ın bu parayı almayı alması şu an içinde iki takımın vermesi oldukça zor,

Paulinho AVRUPADA OYNAMAYA SIÇAK BAKIYOR!

Paulinho durumla ilgili yakın çevresine Galatasaray’ın teklifine sıcak baktığı belirtildi. Oyuncunun Avrupa’da oynamak istemesi ve taraftarın yoğun ilgisi ile birlikte takıma gelmesi beklenirken, Almanya’da daha önce konuyla alakalı haber olan konuda daha öncede Paulinho gündeme geldiği ve Belhanda’nın boşluğunu Galatasaray Paulinho  ile doldurmak istediği belirtildiği görünüyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fenerbahçe Beko Marial Shayok ‘u Transfer etti!

HIZLI YORUM YAP