Onyekuru'dan flaş Fenerbahçe itirafı! "Teklif aldım" | Spor
DOLAR

32,5240$% -0.08

EURO

34,8187% -0.16

STERLİN

40,5002£% -0.06

GRAM ALTIN

2.422,61%-0,29

ÇEYREK ALTIN

4.061,00%-1,01

a

Onyekuru’dan flaş Fenerbahçe itirafı! “Teklif aldım”

Adana Demirspor’da forma terleten Olimpiakos’tan kiraladığı Henry Onyekuru “2 sene önce Fenerbahçe’den teklif aldım” itirafı geldi…

Adana Demirspor‘un Yunanistan Ligi ekiplerinden Olimpiakos’tan kiraladığı Henry Onyekuru, Tivibu Spor’a açıklamalar yaptı.

“Galatasaray’a ilk geldiğimde, bana Fenerbahçe’yi 20 senedir yenemediğimizi söylediklerinde inanmadım ve şaşırdım” diyen 25 yaşındaki forvet, “Futbolda nasıl olur da bir takımı 20 sene yenemezsiniz diye düşünmüştüm. O zamanki asbaşkanımız söylediğinde inandım. Kendileri ile oynadığımız maçta 1-0 öne geçtik, 1-1 oldu, 3-1 yendik. Çok mutlu bir gündü. Benim için de inanılmaz bir deneyimdi” açıklamasını yaptı.

Fatih Terim ile baba-oğul ilişkisi olduğunu söyleyen Nijeryalı, “Açıkçası ilk duyduğumda inanamadım, şok oldum. Neler olduğunu bilmiyordum. Kendisini o dönem aramadım, haberleri takip ettim. Galatasaray için çok büyük başarılar elde etmiş bir insan. Umarım bir gün yine Galatasaray ile yolları kesişir. Hoca olabilir, başkan veya başkan yardımcısı olabilir bunu bilemem ama Galatasaray onun ailesi” ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor’a transfer sürecinde Terim’le konuşmadığını kaydeden Onyekuru, “Transfer sürecinde Fatih Terim ile konuşmadım ama Adanalı olduğunu biliyorum. Umarım kendisini Adana’da bizim maçları izlerken görürüz” dedi.

Fenerbahçe’den de teklif aldığını söyleyen Onyekuru, “Geçtiğimiz senelerde, 2 sene önce Fenerbahçe’den teklif aldım. Sanırım bu 2-3 senedir Galatasaray’da oynamış oyuncuları istemiyorlar gibi bir düşüncem var. Taraftarların düşüncesi farklı olabiliyor, tepki olabiliyor. Ama benim için bu futbol, bir oyun. Kimseyle sorunum yok” diye konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fenerbahçe Sirigu’yu listesine aldı

HIZLI YORUM YAP