Oğulcan Ülgün için Beşiktaş'ın şimdiden harekete geçti Transfer Ocak Ayında! | Spor
DOLAR

32,5549$% 0.16

EURO

34,9338% -0.22

STERLİN

40,8411£% -0.11

GRAM ALTIN

2.437,67%0,08

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%0,12

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Oğulcan Ülgün için Beşiktaş’ın şimdiden harekete geçti Transfer Ocak Ayında!

Oğulcan Ülgün için Beşiktaş’ın şimdiden harekete geçti Transfer Ocak Ayında!

Oğulcan Ülgün için Beşiktaş‘ın şimdiden harekete geçti Transfer Ocak Ayında! Orta saha alanına takviye yapacak olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın peşinde olduğu oyuncuyu Beşiktaş alıyor.

Sergen yalçının özellikle alınması istediği oyuncu olduğu belirtildi, Atibanın yaşının ilerlediği ve Dorukhan’ın da farklı bir takıma gitmesi gündemde olduğu için Beşiktaş Atiba ile oyum sorununu aşar tecrübe kazanır ve uzun yıllar hizmet edecek bir oyuncu olduğu belirtildi.

Sezon başındaki transfer sürecinde istediği takviyeleri yapamayan Beşiktaş’ta, ara transfer kapsamında çalışmalara şimdiden başlandı. Kartal’da ilk hedef orta saha bölgesi olacak.

Teknik direktör Sergen Yalçın, takımda orta saha çokluğu olmasına rağmen siyah-beyazlıların oyundan çabuk düşmesi sonucu o bölgeye hareket getirecek futbolcu istedi.

Sezon başında orta saha için Mensah ve Josef de Souza takviyesi yapılmıştı. Bernard Mensah, Kayserispor’dan satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı.

Josef de Souza ise uzun süren transfer sürecinin ardından Al Ahli ile sözleşmesini feshedip siyah-beyazlılar imza atmıştı.Beşiktaş’ta diğer orta saha oyuncular Adem Ljajic ve Oğuzhan Özyakup ise performanslarıyla eleştirilen isimlerin başında geliyor.Tüm bunların ardından Sergen Yalçın, başkan Ahmet Nur Çebi ile bu konuda görüşerek acil transfer talebinde bulundu.Beşiktaş yönetimi bu kapsamda yaptığı çalışmaların ardından Ümit Milli Takım’da forma giyen genç ismi gündemine aldı.

O İSİM OĞULCAN ÜLGÜN

Birçok Süper Lig takımı ile adı anılan Oğulcan Ülgün için Beşiktaş’ın şimdiden harekete geçtiği öğrenildi.

Oğulcan Ülgün’ün adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılıyor.

OĞULCAN ÜLGÜN KİMDİR?

1998 doğumlu olan Oğulcan Ülgün, Altınordu formasıyla bu sezon 7 karşılaşmada görev alırken 1 gol kaydetti.

Oğulcan Ülgün, futbola Ceylanspor’da başladıktan sonra Bucaspor’a transfer olmuştu. Genç yıldız daha sonra Altınordu’ya transfer oldu ve 7 sezondur kırmızı-lacivertlilerin formasını giyiyor.Oğulcan Ülgün’ün piyasa değeri 750 bin Euro.Genç futbolcunun kontratı 2023 yılında sona eriyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Galatasaray’ın rotası Agustin Urzi Fatih Terim Alın Dedi!

HIZLI YORUM YAP