Nuri Şahin'in Bileti kesildi ! | Spor
DOLAR

32,4794$% -0.2

EURO

34,9739% 0.35

STERLİN

40,6910£% 0.25

GRAM ALTIN

2.437,92%0,62

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%0,05

a

Nuri Şahin’in Bileti kesildi !

Nuri Şahin’in Bileti kesildi  !

Werder Bremen forması giyen milli futbolcu Nuri Şahin’in yaşamı olduğu kalça sakatlığından sonra sezonun geri kalanında forma terletemeyeceği duyruldu. Bremen ile yollarının ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Yaşadığı kalça sakatlığı nedeni ile bir süredir sahalarda top koşturamaz hale gelen Werder Bremen’in Türk futbolcusu Nuri Şahin’in sezonun geri kalan bölümünde forma alamayacağı ifade edildi. Alman Bild Gazetesinde yer alan habere göre milli futbolcu  Werder Bremen Teknik Direktörü Florian Kohfeldt,”Ne yazık ki, Nuri’nin kalça yaralanması daha kötü olduğu ortaya çıktı, bu yüzden bu sezon bir daha oynamayacak” ifadelerini kullandı.

Bunun ile birlikte Forma giydiği takımıyla olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Şahin ile Spor Direktör Frank Baumann’ın geçtiğimiz hafta’da bir görüşme gerçekleştirdiği fakat şuan ki mevcut şartlarda yeni sözleşmenin zor olduğunun altını çizdi.

Söz konusu haberde Süper Lig yıldız takımı Fenerbahçe’nin, Nuri Şahin ile yakın temasta olduğu ve Bremen’in eski kaptanı olan sarı lacivertli oyuncu Max Kruse’nin de bu transferde önemli bir rol üstlendiğinine dikkat çekti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dünyanın en ateşli stadyumları listesi yayımlandı

HIZLI YORUM YAP