Muharrem Usta'dan 6 milyon euroluk sponsorluk jestti | Spor
DOLAR

32,4820$% -0.19

EURO

34,9670% 0.35

STERLİN

40,6719£% 0.24

GRAM ALTIN

2.436,00%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.052,00%-0,02

a

Muharrem Usta’dan 6 milyon euroluk sponsorluk jestti

Muharrem Usta’dan 6 milyon euroluk sponsorluk jestti

Trabzonspor 17 milyon euroluk sermaye artırımının kabul görmesi istendi. Eski Başkan Usta’nın 6 milyon euroluk alacağı olan parayı  da ‘sponsorluk bedeli’ olarak verdi.

Trabzonspor Kulübü, UEFA’dan gelen 1 yıllık men cezasının ardından bu cezanın kaldırılması için CAS’a resmi kanallar ile başvurusunu sundu.

 

Cezanın kaldırılması için on gündür remen avukat ordusu kuran çalışan Trabzonspor, 28 sayfalık rapor hazırladı CAS’tan oturumlu bir görüşme istendi. Trabzonspor ekibi bununla birlikte CAS’tan “Yürütmeyi durdurma ve hızlı yargılama” talep etti. Trabzonspor ilk olarak 17 milyon euroluk sermaye artırımının kabul edilmesini istiyor. Benzer durumda başka kulüplere bu hakkın verildiğinin ısrarla altını çizdi.

Muharrem Usta ‘sponsor’ oldu

 

Trabzonspor’un elini rahatlatacak bir başka atak ise eski Başkan Muharrem Usta tarafından gerçekleşti. Usta, 6 milyon euroluk alacağını sponsorluk anlaşmasına döndürerek Trabzonspor’a bir başkanlık daha yaptı. Raporda, bu rakamın da artık borç olarak görülemeyeceği gelen bilgiler arasında.

CAS’ın ‘Yürütmeyi durdurma’ talebiyle ilgili cevabını olumlu ya da olumsuz olarak temmuz ayında tebliğ etmesi bekleniyor.  CAS’ın kesin kararının ağustosta çıkacağı duyruldu. Başkan Ahmet Ağaoğlu “Gerçekten rahatız çünkü elimiz rahat” dediği kaydedildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mbaye Diagne’nin sözleşmesi iptal edildi !

HIZLI YORUM YAP