Mostafa Mohamed Galatasaray'da başarılı olur mu? | Spor
DOLAR

32,3385$% 0.24

EURO

35,0430% -0.26

STERLİN

40,9404£% -0.21

GRAM ALTIN

2.282,37%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.957,00%-0,53

a

Mostafa Mohamed Galatasaray’da başarılı olur mu?

Mostafa Mohamed Galatasaray’da başarılı olur mu? Galatasaray’ın yeni transferi Mostafa Mohamed için bir çok soru işareti var, başarılı olur mu? Kaç gol atar yapı olarak Galatasaray’a katkısı ne olur düşüncesi var.

Mostafa Mohamed şut atma özelliği oldukça var, hızlı ve farklı koşular ile defansı oldukça yoracaktır, oluşturduğu boşluklar ile Galatasaray’ın orta saha oyuncularının özellikle fazla gol atmasına mutlaka olanak sağlayacaktır.

Koşan oyuncu olması ise sadece forvet ‘de değil orta sahaya yakın olacak zaman, zaman defansa yardım edecek oyuncu olması ise oldukça önemli.

Fatih terim bu trasferi yapmasında olan en büyük etken ise tamamen orta saha oyuncularının daha fazla oyuna girip içeri girmesi olacaktır, Yapı olarak Galatasaray bu yapıya oldukça uygun.

Mostafa Mohamed Galatasaray içinde oldukça başarılı olacak bir oyuncu yeter ki saha içinde olan oyuncular ile anlaşmayı yakalayabilsin, değeri 3 kat artacaktır en az bu sene.

Oynadığı maç sayısına aldanmamak gerekiyor, izleyip göreceğiz.

Şut çeken, farklı gollere imza atan, taraftarı heyecanlandıran, kapalı defanslara zor anlar yaşatacak bir oyuncu özel ile Galatasaray orta oyuncularının performansını artacaktır.

Ersoy.K

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mesut Özil’den Burak Yılmaz cevap geldi!

HIZLI YORUM YAP