Mesut Özil ayrılıyor! Yeni adresi belli oldu Katar'a gidiyor! Eden Hazard geliyor! | Spor
DOLAR

32,6061$% 0.38

EURO

34,7753% 0.02

STERLİN

40,5017£% -0.27

GRAM ALTIN

2.497,52%0,55

ÇEYREK ALTIN

4.267,00%0,39

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Mesut Özil ayrılıyor! Yeni adresi belli oldu Katar’a gidiyor! Eden Hazard geliyor!

Mesut Özil ayrılıyor! Yeni adresi belli oldu Katar’a gidiyor! Eden Hazard geliyor!

Mesut Özil ayrılıyor! Yeni adresi belli oldu Katar’a gidiyor! Fenerbahçe’ye büyük umutlarla transfer edilen Mesut Özil’in performansı tepki toplamıştı, bir çok maçta vasatı geçemeyen yıldız oyuncunun gönderilmesi Gündem’de. Mesut Özil için Katar ligi devreye girdi ve büyük bir servet vererek transferi gerçekleşeceği iddia edildi.

Fenerbahçe taraftarının sevdiği oyuncular içerisinde olan fakat performansı beğenilmeyen oyuncunun durumu ilerleyen dönemde belli olacak..

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mesut Özil’in takımdan ayrılığı gündeme geldi. Todofichajes’in haberine göre; 33 yaşındaki futbolcunun yeni adresinin Katar olabileceği iddia edildi.

Haberde; Mesut Özil için Fenerbahçe’den ayrılmak ve kariyerini büyük servet getirecek bir ligde denemenin cazip geldiği belirtildi. Katar Ligi ekiplerinin radarında bulunan yıldız ismin şansını orada değerlendirebileceği kaydedildi.

33 yaşındaki futbolcunun, Türkiye’deki en iyi anlarını yaşamadığı belirtildi ve Fenerbahçe ile Mesut Özil’in hayalinin beklenenden daha erken sona erebileceği belirtildi. Fenerbahçe’nin Mesut Özil’in yerine oyuncu arayışında olduğu ve Real Madrid’den ayrılacak olan Eden Hazard’ı gündemine aldığı bildirildi.

Öte yandan haberde, Fenerbahçe eski sportif direktörü Hasan Çetinkaya’nın Eden Hazard ile ilgili röportajı hatırladı. Çetinkaya yaptığı açıklamada, yıldız futbolcunun, bir gün Fenerbahçe’de oynayacağına söz verdiğini ifade etmişti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ballon D’or’u PSG’nin Arjantinli süperstarı Lionel Messi aldı!

HIZLI YORUM YAP