Mario Balotelli Adana Demirspor'da Başarılı olur mu? | Spor
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Mario Balotelli Adana Demirspor’da Başarılı olur mu?

Mario Balotelli Adana Demirspor’da Başarılı olur mu? Bir çok kişi bu konu hakkında binlerce soru sordu, herkesin merak ettiği ise Mario Balotelli Adana Demirspor’da kaç gol atacak nasıl bir katkı vereceğini merak ediyor.

Mario Balotelli Adana Demirspor için büyük bir şans böyle yıldız bir oyuncuyu bu takıma getirmek büyük başarı fakat onun öncesinde bu kadar para nereden geliyor diye sormuyoruz ‘da değil, herkes bunu ‘da soruyor ama henüz kesin bir cevap yok.

Mario Balotelli Adana Demirspor’da en az 15 gol atacağı kesin, çünkü onu tutacak fizik ‘de bir defans oyuncusu yok, her yerden gol atabilecek bir oyuncu.

Topa çok sert vuruyor, bir çok defans onun üzerine gitmekten çekinecektir, çünkü bu adamı fizik gücünüz ile yıkmak gerçekten çok zor. Defans oyuncuları ‘da bu durumu bildiği için onu ön kısımda karşılamak isteyecek fakat bu adamın tarzı beklemek değil hızla üzerinize gelerek sizinle yüzleşmek isteyecektir.

Topa hakim bir oyuncu, ayakta sağlam, hava toplarında başarılı. Kolay yıkılmayan bir oyuncu.

Mario Balotelli Adanaspor’da çok başarılı olur, yeter ki takım ona karşı iyi pozisyonlar buldursun, iyi paslar atsın. Takıma iyi zamanda geldi ve takımı tanımak için oldukça fazla zamanı olacak.

İlk maç Fenerbahçe ile o gün onun ne kadar başarılı olduğunu göreceğiz.

Başarılar Mario Balotelli başarılar.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Beşiktaş’ın İspanya’da yapacağı hazırlık kampı corona virüsü sebebi ile iptal edildi

HIZLI YORUM YAP