Kenan Karaman aday kadrodan çıkarıldı, Halil Dervişoğlu'nun kadroya dahil edildi! | Spor
DOLAR

32,5162$% -0.08

EURO

34,9749% 0.37

STERLİN

40,8161£% 0.55

GRAM ALTIN

2.432,68%0,40

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,56

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Kenan Karaman aday kadrodan çıkarıldı, Halil Dervişoğlu’nun kadroya dahil edildi!

Kenan Karaman aday kadrodan çıkarıldı, Halil Dervişoğlu’nun kadroya dahil edildi!

 Kenan Karaman aday kadrodan çıkarıldı, Halil Dervişoğlu’nun kadroya dahil edildi! Milli takımda oyuncu değişikliği Galatasaray’ın genç forveti kadroya dahil edildiği duyuruldu!

Halil için olumlu not veren A milli takım teknik heyeti geleceği olacak bir oyuncu ve Kenan ‘ın yerine tercih edilecek oyuncular içerisinde en başta geliyor ve gelecekte milli takımın değişmeyen oyuncuları arasında olacağı belirtiliyor.

A Milli Futbol Takımımız’ın, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’ndeki Norveç ve Letonya mücadeleleri öncesi aday kadroda değişikliğe gidildi. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, sol el ikinci parmağında kırık bulunan Kenan Karaman’ın aday kadrodan çıkarıldığı ve yerine Halil Dervişoğlu’nun dahil edildiği ifade edildi.

TFF’den yapılan açıklama şu şekilde:
2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 8 Ekim’de Norveç ve 11 Ekim’de Letonya ile karşılaşacak A Milli Takımımızın aday kadrosuna takviye yapıldı.

Beşiktaş’ın Altay ile oynadığı lig müsabakasında sol el ikinci parmağı kırılan futbolcumuz Kenan Karaman’ın, yoğun maç trafiği göz önünde bulundurularak Norveç karşılaşması sonrası operasyonunun planlanması sebebiyle, Galatasaray’dan Halil Dervişoğlu aday kadroya dahil edildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Wolfsburg Kerem Aktürkoğlu’nu transfer etmek istiyor!

HIZLI YORUM YAP