İstanbul'da Trabzonspor taraftarı görkemli eylencesi sürüyor | Spor
DOLAR

32,5273$% 0.3

EURO

34,6129% 0.29

STERLİN

40,5116£% 0.3

GRAM ALTIN

2.500,18%0,70

ÇEYREK ALTIN

4.277,00%1,46

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • İstanbul’da Trabzonspor taraftarı görkemli eylencesi sürüyor

İstanbul’da Trabzonspor taraftarı görkemli eylencesi sürüyor

Şampiyon Trabzonspor‘un İstanbul‘da Altay ile oynadığı karşılaşmaya bordo-mavili taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Atatürk Olimpiyat Stadı‘ndaki karşılaşma için saatler öncesinden yola çıkan taraftarlar yolda konvoylar oluşturarak stada geldi. Çevre yollarda trafik durma noktasına gelirken, stada yakın bölgelerde tamamen kilitlendi. Trabzon taraftarları çılgınlar gibi eyleniyor Türkiyenin dört bir yanında kutlamalar yapılıyor her yerde bordo-mavi bayraklar asılıyor taraftarlar’dan kıskandıran kutlamalar geliyor heryerde horon sesleri yankılanıyor stad doldu taştı.

Şampiyon Trabzonspor‘un İstanbul‘da Altay ile oynadığı karşılaşmaya bordo-mavili taraftarlar büyük ilgi gösterdi stad doldu taştı görkemli bir taraftar gösterisi oldu.

Saatler öncesindeTrabzonspor’lu taraftarlar  stadyum çevresinde yerlerini alan taraftarlar; horonlarla, tezahüratlarla eğlendi stadı coşturan taraftarlar futbolculara’da morel olan taraftarlar eylencesini hiç eksiketmedi.

Trabzonspor kafilesini taşıyan otobüs stada geldiğinde meşalelerle karşılandı taraftarlar otobüsü gördüğü andan itibaren tezevratlarla horonlarla karşıladı.

Yazar: Gök-Gazi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Marmaray’da Fenerbahçeliler 3 Trabzonsporluyu ölümüne dövdü

HIZLI YORUM YAP