İstanbul’a çifte şok! Covid-19 nedeniyle Şampiyonlar Ligi ve Formula 1 Türkiye'de yapılmayacak! | Spor
DOLAR

32,5456$% -0.01

EURO

34,9055% 0.15

STERLİN

40,6907£% 0.22

GRAM ALTIN

2.422,80%0,00

ÇEYREK ALTIN

4.039,00%-0,61

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • İstanbul’a çifte şok! Covid-19 nedeniyle Şampiyonlar Ligi ve Formula 1 Türkiye’de yapılmayacak!

İstanbul’a çifte şok! Covid-19 nedeniyle Şampiyonlar Ligi ve Formula 1 Türkiye’de yapılmayacak!

İstanbul’a çifte şok! Covid-19 nedeniyle Şampiyonlar Ligi ve Formula 1 Türkiye’de yapılmayacak! Dünya gündemine bomba gibi düşen açıklama geniş yer ulurken, salgının Türkiye’de fazla olması ve tedbirlerin uyulmaması ile bağlantılı olduğu açıklandı. Şampiyonlar Ligi finali, Portekiz’in Porto kentine alındı. İstanbul’da 13 Haziran’da yapılması planlanan Formula 1 yarışı ise takvimden çıkarıldı.

Konuyla ilgili olarak Türkiye’den gelen her vatandaşın en az 10 gün karantinada olacağını bunun ise milyonlarca kişiyi, etkileyeceğini bildirdiler, olumsuz tablo karşısında ise bunun büyük bir risk olacağını açıklayan yetkililer bu sebep ile Kırmızı listede olan Türkiye’den bu yetkiyi aldıklarını belirtti. mevcut şartlarda iki organizasyonun da Türkiye’de gerçekleştirilmesi mümkün görünmüyordu.

Türkiye’de artan vaka sayıları ve tedbirlerin yetersiz olduğu ve koronavirüs sayılarının fazla olması sebebi ile alınan karar bir çok kişiyi ‘de etkileyecek gibi görünüyor, Konuyla ilgili bakanlığın açıklama yapması beklenirken, Turistlere karşı hassas olan Türkiye’de alınan bu karar siyasi gündeme bomba gibi düştü. Formula 1’in yayıncı kuruluşu S Sport da Türkiye GP’sinin takvimden tamamen çıkarıldığını açıkladı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Beşiktaş’ta Cenk Tosun ve Aboubakar, PFDK’ya sevk edildi!

HIZLI YORUM YAP