Göztepe Trabzonspor : 0-1 MAÇ SONUCU Liderlik Trabzon'da | Spor
DOLAR

32,3295$% 0.24

EURO

35,0761% -0.15

STERLİN

40,9162£% -0.26

GRAM ALTIN

2.292,36%0,67

ÇEYREK ALTIN

3.970,00%-0,26

a

Göztepe Trabzonspor : 0-1 MAÇ SONUCU Liderlik Trabzon’da

Göztepe Trabzonspor : 0-1 MAÇ SONUCU Liderlik Trabzon’da, Kaleye gitmekte ve şut çekmekte zorlanan Trabzonspor kaleyi bulan tek şutu gol oldu. Göztepe’nin ise maç boyunca çektiği 17 şutun sadece 3’ü kaleyi buldu.

Trabzonspor kazandığı 3 puan ile birlikte liderliğini devam ettirdi.

Göztepe Trabzonspor : 0-1  MAÇ SONUCU Liderlik Trabzon'da

Süper Lig’in 10. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Göztepe ile karşılaştı. Fenerbahçe galibiyeti ile liderlik koltuğuna oturan Fırtına, İzmir deplasmanında da 1-0 kazandı ve 10. haftayı da lider tamamlamayı garantiledi. Bordo mavililere galibiyeti getiren golü Abdülkadir Ömür’ün asistiyle Gervinho kaydetti. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 24’e yükseltirken Göztepe 8 puanla 18. sırada kaldı.

Süper Lig’in 10. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Göztepe ile karşılaştı. Fenerbahçe galibiyeti ile liderlik koltuğuna oturan Fırtına, İzmir deplasmanında da 1-0 kazandı ve 10. haftayı da lider tamamlamayı garantiledi.

Bordo mavililere galibiyeti getiren golü Abdülkadir Ömür’ün asistiyle Gervinho kaydetti.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 24’e yükseltirken Göztepe 8 puanla 18. sırada kaldı.

3 FARKLI İSİM

Süper Lig’in 10. haftasında Göztepe’ye konuk olan lider Trabzonspor, geçen hafta kazandığı Fenerbahçe maçının ilk 11’inden 3 farklı isimle sahada yer aldı.

Geçen hafta Fenerbahçe’yi 3-1 yenerek İzmir deplasmanına lider gelen bordo-mavili ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı, Göztepe karşısında Fenerbahçe maçı ilk 11’inden 3 ismi değiştirdi.

Fenerbahçe maçında forma giyen ve sakatlıkları bulunan isimlerden Anthony Nwakaeme, Anastasios Bakasetas ve Bruno Peres’in yerine Yusuf Sarı, Marek Hamsik ve Dorukhan Toköz mücadele etti. Bordo-mavili ekipte Dorukhan Toköz ile Yusuf Sarı, bu sezon ilk kez kendilerine başlangıç 11’inde şans buldu.

Marek Hamsik ise 1 maç aradan sonra formasına tekrar kavuştu.

Abdullah Avcı, maçtan önce yaptığı açıklamada, Bakasetas’ı dünkü antrenmanın ardından çekilen MR’ı temiz çıkmasına rağmen riske etmediklerini ve oyuncunun kadroda yer almadığını bildirdi.

GÖZTEPE’DE 2 DEĞİŞİKLİK

Göztepe Teknik Direktör Nestor El Maestro, 9. haftada 2-1 kazandıkları Kasımpaşa maçının ilk 11’inde 1’i zorunlu 2 değişiklik yaptı.

O müsabakayı sakatlığı nedeniyle tamamlayamayan Halil Akbunar’ın yerine Lourency, Atakan Çankaya’nın yerine ise cezasını tamamlayan Dino Arslanagic forma giydi.

Öte yandan Göztepe Kulübü, Kovid-19 önlemleri çerçevesinde Gürsel Aksel Stadı’nın kapasitesinin yarısı kadar seyirci alındığı müsabakada satışa çıkan tüm biletlerin satıldığı açıkladı.

Karşılaşmadan önce, vefat eden eski Samsunspor Kulübü Başkanı Emir Kar için saygı duruşunda bulunuldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2021 Süper lig 10. Hafta Maçları sonuçları ve İstatistikleri

HIZLI YORUM YAP