Giresun Stadyumdan Atatürk'ün ismini sildiler! Çotanak Spor Kompleksi! | Spor
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Giresun Stadyumdan Atatürk’ün ismini sildiler! Çotanak Spor Kompleksi!

Giresun Stadyumdan Atatürk’ün ismini sildiler! Çotanak Spor Kompleksi!

Giresun Stadyumdan Atatürk’ün ismini sildiler! Çotanak Spor Kompleksi! Milliyetçi olarak bilinen şehirde Atatürk isminin silinmesi eleştirildi, bir çok stadyumdan Atatürk isminin silinmesi ise tepki ile karşılandı. Yönetim kurulu henüz açıklama yapmazken traftar grubu ise stadyumdan memnunuz lakin Atatürk isminin silinmesini istemiyoruz, yönetimi göreve çağırıyoruz bu kepazeliğe son verin açıklaması yapıldı!

Bir stadyumdan daha Atatürk adı silindi!

Akparti iktidarı döneminde birçok il ve ilçede Atatürk statları yıkılmış yerine yeni statlar farklı isimlerle hizmete girmişti.

Giresun’da inşa edilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, TFF 1. Lig’in 18. haftasında yarın oynanacak Giresunspor-Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasıyla hizmete girecek. Böylece bir stattan daha Atatürk adı silinmiş olacak. AK parti iktidarı döneminde birçok il ve ilçede Atatürk statları yıkılmış yerine yeni statlar farklı isimlerle hizmete girmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından maçın oynanma yerinin Çotanak Spor Kompleksi olarak açıklanmasının ardından, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekiplerince stadyumdaki son hazırlıklar da tamamlandı.

Saha zemini hibrit çim olarak uygulanan stadyum, zeminle birlikte 6 kattan oluşuyor ve bin 72 araçlık otoparka sahip. Toplam 143 bin 388 metrekareden oluşan komplekste 144 seyirci kapasiteli spor salonu ile mağazalar da yer alıyor.

Kompleks içinde ayrıca yataklı sporcu eğitim merkezinin de inşa edilmesi planlanıyor.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Burak Yılmaz’dan Fenerbahçelileri kızdıracak Mesut açıklaması Milli takım arkadaşlarımı sorun!

HIZLI YORUM YAP