Galatasaray, Real Madrid'li Marcelo'yu transfer edecek | Spor
DOLAR

32,3313$% 0.24

EURO

35,1130% -0.06

STERLİN

41,0225£% 0.01

GRAM ALTIN

2.293,81%0,73

ÇEYREK ALTIN

3.952,00%-0,67

a

Galatasaray, Real Madrid’li Marcelo’yu transfer edecek

Galatasaray, Real Madrid’li Marcelo’yu transfer edecek, Ligde inişli çıkışlı devam eden Galatasaray gözünü dünya yıldızı Marceloya dikti. Taraftarına sürpriz yapacak olan Galatasaray’ın nabız yokladığı bilgisi gündeme geldi!

Galatasaray Marcelo’yu transfer edebilir mi?

Son sezonunu yaklaşan yıldız oyuncu teklife sıcak bakıyor, Kariyerinin sonuna gelen marcelo ya Amerika’da yada köklü bir klipte futbol hayatını sürdürmek ve en az 2 sene daha futbol oynamak istediği bildirildi. Galatasaray dışında Çin liginden ve Amerika liginden teklif alan oyuncu için Galatasaray’a daha sıcak baktığı bilgisi verildi. Taraftarın ateşli olması ve rekabetin bol olduğu süper lige yakın olan isim için girişimler ise devam ediyor.

Galatasaray, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Saracchi’nin alternatifi olarak Real Madrid’in yıldız sol beki Marcelo’yu kadrosuna katmayı planlıyor. İspanyol basını Real Madrid’de forma şansı bulamadığı için mutsuz olan Brezilyalı futbolcunun Galatasaray’a bedelsiz olarak gelebileceğini yazdı.

Galatasaray , sezon sonu sözleşmesi sona erecek Saracchi’nin yerine Real Madrid’de forma şansı bulamayan Brezilyalı sol bek Marcelo’yu gündemine aldı.

İspanyol basını sarı kırmızılıların 33 yaşındaki yıldız futbolcu için Real Madrid ile temasa geçtiğini yazdı. Haberde Monaco ve Inter’in de Marcelo için nabız yokladığı ancak transferde ilerleme kaydedilmediği aktarıldı.

Real Madrid’in Getafe’yi 2-0 yendiği 9 Şubat’tan beri forma giymeyen Marcelo’nun sürekli yedek kaldığı için Real Madrid’den gitmek istediği öğrenildi. Öte yandan Real Madrid’le bir yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen Galatasaray’la anlaşılması durumunda Brezilyalı yıldızın bonservisini bedelsiz alarak imza atabileceği vurgulandı.

Real Madrid ile 519 maça çıktı

Fluminense’den 2007 yılında Real Madrid’e transfer olan Marcelo, İspanya’da 519 maça çıktı, 38 gol atıp, 101 de asist yaptı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Galatasaray Rizespor maçında Fatih Terim çılgına döndü! Buraya gel göster!

HIZLI YORUM YAP