Galatasaray, Keita Balde'yi transfer ediyor | Spor
DOLAR

32,6544$% 0.43

EURO

34,8724% 0.23

STERLİN

40,7448£% 0.15

GRAM ALTIN

2.491,26%0,29

ÇEYREK ALTIN

4.257,00%0,18

a

Galatasaray, Keita Balde’yi transfer ediyor

Galatasaray, Keita Balde’yi transfer ediyor, Galatasaray transfer çalışmalarını hızlandırdı, potansiyeli yüksek olan oyuncuyu transfer için seferber olan yönetim yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak üzere.

Keita Balde nasıl bir oyuncu, özellikleri

Oyuncunun potansiyelin iyi olduğunu belirten baykushaber spor yorumları, hızlı ve etkili  bir oyuncu, bir anda hızlanabiliyor, kısa pasları oldukça etkili, bitiricilik iyi derecede, zaman, zaman kanat forvet olaraktan iyi işler yapabilir, kanatlarda oynarsa forvet olarak içeriye girebilir ve şut çekebilir, gelişe vuruşlar yaparak gole çevirme özelliği var.

30 Haziran’da serbest kalacak

Bir süredir Senegalli yıldız ile görüşme halinde olan yönetimin kısa süre içerisinde transfere nokta koyması bekleniyor. Cagliari’nin Serie B’ye düşmesinin ardından sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunan ve 30 Haziran’da İtalyan ekibine veda edecek olan 27 yaşındaki forvet ile anlaşmanın kısa süre içerisinde tamamlanacağı haberler arasında.

Son durağı Cagliari

Sampdoria’da 26 maçta 7 gol atıp, 2 de asist yapan Keita, Ağustos 2021’de bedelsiz olarak Cagliari’ye transfer oldu. Geçtiğimiz sezon 26 maçta 3 gol, 2 asistle skor katkısı veren tecrübeli forvet, takımın Serie B’ye düşmesine engel olamadı. Cagliari’ye 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık imza atan Senegalli yıldız 30 Haziran’dan itibaren takımdan ayrılacak ve bonservissiz olarak transfer olabilecek.

Senegal A Milli Takım formasını 36 kez giyen Keita, 6 gol atma başarısı gösterdi. İsmi Beşiktaş ile de anılan yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Beşiktaş, Wout Weghorst ile transfer görüşmelerine devam ediyor, nasıl bir oyuncu?

HIZLI YORUM YAP