Fenerbahçe'nin yeni sponsorunun Cengiz Holding olacak olmasına Taraftar ateş püskürdü! | Spor
DOLAR

32,5805$% 0.09

EURO

34,9202% 0.1

STERLİN

40,6115£% 0.18

GRAM ALTIN

2.436,87%0,29

ÇEYREK ALTIN

4.089,00%0,29

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe’nin yeni sponsorunun Cengiz Holding olacak olmasına Taraftar ateş püskürdü!

Fenerbahçe’nin yeni sponsorunun Cengiz Holding olacak olmasına Taraftar ateş püskürdü!

Fenerbahçe’nin yeni sponsorunun Cengiz Holding olacak olmasına Taraftar ateş püskürdü! Toplumun büyük bir kısmında tepki görmeye devam eden Cengiz Holding ve inşaat firmasının Fenerbahçe sponsoru olacağı iddia edilmesine taraftar tepkisiz kalmadı ve sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Cengiz İnşaat firmasını formaya koyamazsınız!

Ali Koç ve yönetimine seslenen Fenerbahçeli taraftarlar bunun büyük bir sorun olacağını kesinlikle kabul edilemez olacağını iddia etmesi twiter’da trend olurken, Fenerbahçe yönetimi konuyla ilgili henüz bir cevap vermedi..

Taraftar Cengiz İnşaat Firmasın tepkili

Son dönemlerin en fazla eleştirilen holdinglerinden olan cengiz inşaat firması Ak parti ile yakınlığı ve ihaleleri alması iel bilinirken geçtğimiz hafta Rize’de taş ocağın ‘da kazı yapması ile yeniden gündeme gelmişti.

Fenerbahçe’de seçim öncesi sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin Cengiz Holding’le sponsorluk anlaşması yaparak kasasına 22 milyon lira koyacağı öne sürüldü. Bu iddialar sonrası sinirden çılgına dönen Fenerbahçe taraftarı, sosyal medyada ateş püskürdü.

Fenerbahçe’de başkan Ali Koç’un mali yönden yeni kaynak yaratma girişimleri sürüyor. Bu doğrultuda birçok görüşme gerçekleştiren sarı-lacivertliler için ortaya atılan son iddia taraftarların tepkisini çekti.

“KULÜBÜN KASASINA 22 MİLYON LİRA GİRECEK”

Gazeteci Suat Vilgen yeni anlaşmayı sosyal medya hesabından, “Fenerbahçe ile Cengiz Holding arasında yapılan sponsorluk anlaşması ile Sarı-Lacivertli kulübün kasasına 22 milyon lira (Yaklaşık 2,5 milyon dolar) girecek” sözleriyle duyurdu. Cengiz Holding’le yapılacak bir anlaşmayı istemediklerini belirten taraftarlar tepkilerini dile getiren binlerce paylaşım yaptı.

Kaynak: Sondakika

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Anadolu Efes Şampiyonluğu Boğazda Kutlandı!

HIZLI YORUM YAP