Fenerbahçeli Mesut Özil'den tepki sözleri! "Oyundan çıkarken hareketi kime yaptığını açıkladı" | Spor
DOLAR

32,3139$% 0.19

EURO

35,0821% -0.16

STERLİN

40,9880£% -0.11

GRAM ALTIN

2.278,05%0,04

ÇEYREK ALTIN

3.947,00%-0,62

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Fenerbahçeli Mesut Özil’den tepki sözleri! “Oyundan çıkarken hareketi kime yaptığını açıkladı”

Fenerbahçeli Mesut Özil’den tepki sözleri! “Oyundan çıkarken hareketi kime yaptığını açıkladı”

Fenerbahçeli Mesut Özil’den tepki sözleri! “Oyundan çıkarken hareketi kime yaptığını açıkladı” Fenerbahçe’nin berabere kaldığı maç içinde etkisiz kalan ve hedef tahtası haline gelen Mesut Özil’in oyundan çıktıktan sonra fazla tepki vermesi gündem olmuştu. Bir çok kişi Mesut için Teknik heyete yaptığını açıklasa ve yorumlasa ‘da konuyla alakalı olarak Mesut Özil’in hareketle ilgili açıklaması ortamı yumuşatmaya yetti.

 

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Anwerp maçının 66. dakikasında oyundan alındıktan sonra sinirli bir şekilde saha kenarındaki su şişelerini tekmelemişti.

33 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gösterdiği tepkinin nedenini açıkladı. Mesut Özil verdiği tepkinin önemli bir maçla ilgili olduğunu, kimseyi hedef almadığını ifade etti.

İşte o paylaşım…
“Sevgili Fenerbahçeliler. Dün akşam oyundan çıkarken gösterdiğim tepki, oyun içindeki tansiyon ve kolay kazanmamız gereken önemli bir maçla alakalıydı. Asla kimseyi hedef almadım, yine de bu görüntüleri vermemeliydim. Fenerbahçe için savaşmaya devam!”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fenerbahçe Royal Antwerp maç sonucu: 2-2, grubun en zayıf halkasıydı!

HIZLI YORUM YAP