Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu Türkiye A Milli Takımı'nı seçti! | Spor
DOLAR

32,4950$% 0.14

EURO

34,7451% 0.04

STERLİN

40,5766£% 0.28

GRAM ALTIN

2.489,79%1,13

ÇEYREK ALTIN

4.254,00%0,23

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu Türkiye A Milli Takımı’nı seçti!

Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu Türkiye A Milli Takımı’nı seçti!

Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu Türkiye A Milli Takımı’nı seçti! Fenerbahçe’nin genç yıldızı Kanada takımını reddederek Türk milli takımını seçtiğini ifade eden açıklamaları sevinç ile karşılandı.

Genç yıldız etkili oyunu ile dikkat çekiyor, Gelecekte adı büyük kulüpler ile anılan oyuncunun ortasaha ‘da dinamo etkisi yaratacak bir oyuncu olacağı düşünülüyor, Her geçen gün artan performansı ise dikkatlerden kaçmıyor.

Teknik direktör Vitor Pereira ile form grafiğini yükselten Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’de ilk 11’in değişilmez isimleri arasına girdi. Portekizli çalıştırıcının sisteminde temel taşlardan biri olan genç futbolcunun hangi milli takımı tercih edeceği merak konusu olmuştu.
Ajansspor’un haberine göre; Sezon sonu Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek Ferdi Kadıoğlu, hem kulüp hem milli takım kariyeri konusunda çok kritik iki karar aldı. Milli takım tercihini Türkiye’den yana kullanacak Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe formasıyla devam etme konusunda anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Ferdi Kadıoğlu ile yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Fenerbahçe’den yıllık 500 bin Euro alan Ferdi’ye Fenerbahçe yönetimi yıllık 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret teklif etti. Teklife olumlu yanıt veren Ferdi Kadıoğlu ile devre arası 5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Öte yandan Kanada milli takımından gelen teklifi kabul etmeyen Ferdi Kadıoğlu, tercihini Türkiye A Milli Takımı’ndan yana kullanma kararı aldı. Bu konu ile ilgili Başkan Ali Koç ile görüşen Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve TFF Milli takım sorumlusu Hamit Altıntop ile bir toplantı yapacak. Kadıoğlu’nun bu görüşmeden sonra nihai kararını vereceği öğrenildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kenan Karaman aday kadrodan çıkarıldı, Halil Dervişoğlu’nun kadroya dahil edildi!

HIZLI YORUM YAP