Fenerbahçe'de Berke Özer gidiyor yerine Sinan Bolat geliyor! | Spor
DOLAR

32,5968$% 0.35

EURO

34,8094% 0.14

STERLİN

40,3863£% -0.57

GRAM ALTIN

2.508,64%0,99

ÇEYREK ALTIN

4.277,00%0,69

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe’de Berke Özer gidiyor yerine Sinan Bolat geliyor!

Fenerbahçe’de Berke Özer gidiyor yerine Sinan Bolat geliyor!

Önümüzdeki yılın planlamalarına başlayan Fenerbahçe’de dış transfer kadar iç transferde de çalışmalar devam ediyor. Berke Özer’in takımdan ayrılması yönünde karar alan Sarı-lacivertliler, oyuncuya gelen teklifler dahilinde yeni bir kaleci transfer edilebilir. Bu doğrultuda daha önce de gündemine gelen ve transferi için çabaladığı Sinan Bolat’a yönelik ilgisini kaybetmeyen Fenerbahçe kadrosunda Sinan Bolat istiyor.

Fenerbahçe ara transfer döneminin son günlerinde Sinan Bolat’ı kadrosuna katmak istemiş, 33 yaşındaki file bekçisini ikna etmesine rağmen kulübü ile anlaşamayınca bu transfer gerçekleşmemişti. Tecrübeli file bekçisini kadrosına katmak için bütün imkanlarını seferver etmeye başlayan Fenerbahçe Sinan Bolat yeni sezonda kalesinde görmek istiyor.

Fenerbahçe’nin teklifi sonrası takımdan ayrılmak isteyen Sinan, Gent’teki formasını da kaybetmişti. Sarı-lacivertiler Sinan’a yöneldiği zaman Takımdan ayrılmak isteyen Sinan Gent’deki forma şansınıda kaybetmişti.Tecrübeli file bekçisini kadrosuna katmak için hızla girimşimlere başlamışlardır.

Yazar: Gök Gazi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SİVASSPOR TÜRKİ’YE ZİRAAT KUPASI FİNALiNE ÇIKMA SEVİNCİNİ YAŞIYOR

HIZLI YORUM YAP