Fenerbahçe - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2021 son maçları? | Spor
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe – Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2021 son maçları?

Fenerbahçe – Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2021 son maçları?

Fenerbahçe – Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2021 son maçları? Şampiyonluk hesabı yapan Fenerbahçe zorlu bir maça çıkıyor, iki takım kıyasıya mücadele öncesi Fenerbahçe taraftarı hakem atamasına tepki gösterdi.

Sivasspor2un 5. şansı devam ederken Fenerbahçe Beşiktaş’ın 2 puan farkla gerisinde yer alıyor, Beşiktaş’ın berabere kalması durumunda puanlar eşitlenirken, Yenilmesi durumunda ise Fenerbahçe bitime bir hafta kala lider olacak.

Emre Belözoğlu’nu takımın başına getirdikten sonra puan kazanmaya başlayan Fenerbahçe çıkışta olan performansı ile göz dolduruyor, Sivas spor ise etkili futbolu ile çıkış içerisinde, kemik kadrosu ve sert etkili takım oyunu ile zorlu mücadelenin maçları ise şifreli olarak verilecek.

Kullanıcıların ise alternatif olarak yurtdışına bağlı web siteleri ve yayıncı kuruluşlardan izleyeceği maç farklı kanallarda şifresiz olarak yayınlanacak.

Şifreli kanallar: beIN SPORTS HD2

Şifresiz kanal ise maç günü belli olacak, kullanıcılar ise maç günü içinde maçı şifresiz olarak yurtdışı spor kanallarından izlenmesi bekleniyor.

Sarı-lacivertlilerde 5 eksik: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Sadık Çiftpınar, Sinan Gümüş

Sivasspor’da 6 eksik:  Aaron Appindangoye, Alaaddin Okumuş, Samba Camara ile başarılı orta saha Erdoğan Yeşilyurt, kaleci Mamadou Samassa ve golcü futbolcu Mustapha Yatabare

Maç kadrosunda yer almazken, Uzman analizciler Fenerbahçe’nin Puan kaybetme olasılığı var görüşünde birleşti.

Fenerbahçe’nin hemen ardında ise Galatasaray bulunuyor, Puan kaybetmesi ve beraberlik durumunda Galatasay Fenerbahçe’nin önüne geçecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Giresunspor ve Adana Demirspor Süper Lige Geri Döndü!

HIZLI YORUM YAP