Fenerbahçe Bursaspor'un genç yeteneği Burak Kapacak ile anlaşmaya vardı | Spor
DOLAR

32,4125$% 0.15

EURO

35,0935% -0.12

STERLİN

41,5817£% 0.73

GRAM ALTIN

2.327,50%0,35

ÇEYREK ALTIN

3.999,00%0,17

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe Bursaspor’un genç yeteneği Burak Kapacak ile anlaşmaya vardı

Fenerbahçe Bursaspor’un genç yeteneği Burak Kapacak ile anlaşmaya vardı

Fenerbahçe Bursaspor’un genç yeteneği Burak Kapacak ile anlaşmaya vardı, Fenerbahçe sezonu ne olursa olsun Şampiyon olmak için elinden geleni yapıyor Ali Koç bir çok yıldızı transfer ederek şahlanmaya geçiyor. Erol Bulut Başarısız olması durumunda dahi Yıldız bir Teknik adam ile anlaşma dahi yapıldı.

Son dakika transfer haberleri | Süper Lig’de son haftalarda yakalaığı çıkışla zirveye tutunan ve Ziraat Türkiye Kupası’nda da adını çeyrek finale yazdıran Fenerbahçe’de gözler transfere çevrildi. Mesut Özil, Szalai gibi isimlerle imza aşamasına gelen Kanarya, bir transferi daha bitirmek üzere. Sarı-lacivertliler Bursaspor’un genç yeteneği Burak Kapacak ile anlaşmaya vardı.

Süper Lig’de son haftalarda yakalaığı çıkışla zirveye tutunan ve Ziraat Türkiye Kupası’nda da adını çeyrek finale yazdıran Fenerbahçe’de gözler transfere çevrildi. Mesut Özil, Szalai gibi isimlerle imza aşamasına gelen Kanarya, bir transferi daha bitirmek üzere. Sarı-lacivertliler Bursaspor’un genç yeteneği Burak Kapacak ile anlaşmaya vardı.

TRT Spor’un haberine göre Fenerbahçe, Burak Kapacak için Bursaspor’a resmi teklif yaptı. Kapacak, Fenerbahçe’nin teklifini kabul etti. Kulüpler resmi görüşmelere başladı.

.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Beşiktaş – Çaykur Rizespor | CANLI YAYIN Ziraat Türkiye Kupası ilk 11 belli oldu 2021

HIZLI YORUM YAP