Fatih Terim teknik direktör hem psikolog oldu! Ünal Karaman Galatasaray Teknik Direktörü Olabilir! | Spor
DOLAR

32,5485$% -0.01

EURO

34,9721% 0.23

STERLİN

40,7572£% 0.22

GRAM ALTIN

2.425,93%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.058,00%0,15

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Fatih Terim teknik direktör hem psikolog oldu! Ünal Karaman Galatasaray Teknik Direktörü Olabilir!

Fatih Terim teknik direktör hem psikolog oldu! Ünal Karaman Galatasaray Teknik Direktörü Olabilir!

Fatih Terim başarılı teknik adamın takıma olumlu görüşleri sürüyor, başarısız bir sezon iel başlayan takımı için elinden geleni yapan Terim Yönetim’den tam not aldı, ferim bu sezon başarılı olursa görevi bırakacağı konuşuluyor, ilk bırakmak istediği kişi ise Ünal Karaman olarak belirtiliyor.

Bir yandan futbol takımının aldığı kötü sonuçlar bir yandan da yönetimin oyuncuları hedef gösteren açıklamaları Galatasaray‘da huzuru kaçırdı. Teknik direktör Fatih Terim, açıklamaların ardı arkası kesilmeyince adeta işi gücü bırakıp oyuncularını motive etme çabası içerisine girdi.

Başkan Mustafa Cengiz’in daha önce maaşında indirme gitmeyen Belhanda ve Feghouli’yi isim vermeden de olsa deşifre etmesi, Falcao‘nun performansı hakkında söyledikleri, alınan kötü sonuçlarla ile birleşince Florya’ya keyifsizlik çöktü.

MECBURİ DEĞİŞİKLİKLER
Türkiye Gazetesi’nin haberine göre, takımını tekrar yarışa sokmak ve kötü gidişatı Erzurum deplasmanında alınacak galibiyetle sonlandırmak isteyen Terim, oyuncularıyla antrenman sırasında ve sonrasında tek tek konuşarak motive etmeye çalışıyor.

Alanya karşısında gördüğü kırmızı kartla mağlubiyeti hazırlayan Etebo’nun yokluğu ise takımda taşları yerinden oynatacak.

Son maçta sağ kanada çektiği Emre Kılınç’ı ve yedek oturttuğu Belhanda’yı tekrar orta sahaya sürmeye hazırlanan Terim takıma yeni katılan Kerem Aktürkoğlu’nu da sağ çizgide oynatacak.

.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Turgay Demir Welinton’u sırtımda taşırım!

HIZLI YORUM YAP