Fatih Terim Marcao'yu gönderemez! | Spor
DOLAR

32,5960$% 0.36

EURO

34,8314% 0.26

STERLİN

40,6854£% 0.2

GRAM ALTIN

2.497,48%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.270,00%-0,12

a

Fatih Terim Marcao’yu gönderemez!

Galatasaray’ın tecrübeli oyuncu Marcao kadro dışı bırakılması ve idari olarak para cezası olarak yansıyacağı kulisleri koşulmaya başlandı, fakat bu aşamada herkesi ‘de biliyor ki Galatasaray’da tek para edecek oyuncuyu Terim kadro dışı asla bırakamaz. Çünkü yıllardır yapılanmadan bahseden Fatih Terim’in bir tane yetenek çıkaramadığı gibi takımın ne iskeleti nede doğru bir alanı oldu, bu yüzden başarısız olan Terim, Marcao konusunda kadro dışı bırakamaz, çünkü piyasa değeri 10-15 milyon euro olan bir oyuncu.

Dolayısı ile elde para edecek tek oyuncuyu ‘da kadro dışı bırakamazsınız.

BU YUMRUK ASLINDA YÖNETİME UYARIDIR!

Bir oyuncu saha için ‘de kontrolünü kaybedebilir, ama asıl tehlike bugün kadro dışı bırakamaz veya satamazsanız yarın bir başka oyuncu sizi asla dinlemez’ Gelelim Fatih Terim’e bunca yıl oldukça başarılı bir teknik direktörlüğü yapı ama son zamanların ‘da artık o heyecan kalmadı. Bunu milli Takım’da gördük. Galatasaray’a geldi orada gördük.

Bir yapılanmadan bahseden terim transferleri sadece günü kurtarmak için yaptı, takımda iskelet yok. Ezber yok, her sene aynı mevkilere transferler ama yapılanmada olan takım iskeleti kurar, aksayan alana yıldız oyuncu alarak durumu kurtarır. Fakat Galatasaray’da bu yok. Bakın Muslera sakatlansa kaleci yok. Defans hattın ‘da bir oyuncu mesela marcao olmasa biriside cezalı olsa Defansa kim gelecek?

Forvet bir şekilde kendisini kurtarıyor ama asla yeterli değil.

Orta saha dinamik ama her sene transferler onlarında canlarını sıkıyor, çünkü takım sistemsel değil, Ezber’de değil, oyuncular ne yapacağına akrar verememiş.

Buradan Taraftara seslenmek istiyorum, oyuncu kalitesi orta seviyede olsa da başarısızlık karşısında yönetime değil Fatih Terime dönün, yılalrıdr bu takım başında olan kişi bir yapılanmayı bunca yıl yapmaktan acizse suç yönetimin mi Terim’in mi?

Babakuş

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Galatasaray’ın Randers maçı muhtemel 11’i belli oldu!

HIZLI YORUM YAP