Fatih Terim Kovuldu yerine gelecek isim belli oldu! | Spor
DOLAR

32,6030$% 0.39

EURO

34,8288% 0.26

STERLİN

40,6138£% 0.04

GRAM ALTIN

2.491,48%0,30

ÇEYREK ALTIN

4.262,00%-0,12

a

Fatih Terim Kovuldu yerine gelecek isim belli oldu!

Fatih Terim Kovuldu yerine gelecek isim belli oldu! Milyonlarca kişinin taraftarı olduğu Galatasaray’da deprem niteliğinde bir sonuç ortaya çıkması tepkilere neden olmuştu, Fatih Terim yapılanmadan bahsederken, Terim ve ekibinin desteklediği Galatasaray yönetimi seçimi kazandırılmasına büyük rol oynamıştı.

Alınan kötü sonuçlar sebep oldu!

Galatasaray takımının Avrupa hariç başarı sağlayamaması ise Terim’in gidişini hızlandırdı, sezon sonunu beklemeyi isteyen yönetimi Avrupa macerasının tehlikeye atılması söz konusu olduğu için Terim ve ekibini gönderdi. Amaç Avrupa’da başarılı olacak ve yapılandırmadan katkı sağlayacak başarılı olacak bir teknik adam. Birçok  teknik adamın olduğu Avrupa’da Avrupa kupasına devam ettiği için başarılı olacak bir teknik adamla Avrupa’da ilerleyen bildiği kadar ilerleyerek, Süper lig de Avrupa kupasına katılmanın stratejini çizecek bir teknik adamla anlaşmak.

Asla yerli düşünmüyorlar!

Kulisler yerli teknik adam önerisinde bulunan  çok isim olduğu ortamda yönetim Avrupa’yı riske atmamak için kaliteli bir ekip ile anlaşmanın planını yapıyor!

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2022 Süper Lig 2. devre 20. Hafta maçları

HIZLI YORUM YAP