Fatih Terim İstifa Edecek mi? PSV'ye tekrar yenilir ve Avrupa'ya gidemezse gönderilmeli! | Spor
DOLAR

32,5909$% 0.04

EURO

34,9067% 0.01

STERLİN

40,6981£% 0.14

GRAM ALTIN

2.430,18%0,02

ÇEYREK ALTIN

4.077,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Fatih Terim İstifa Edecek mi? PSV’ye tekrar yenilir ve Avrupa’ya gidemezse gönderilmeli!

Fatih Terim İstifa Edecek mi? PSV’ye tekrar yenilir ve Avrupa’ya gidemezse gönderilmeli!

Fatih Terim İstifa Edecek mi? PSV’ye tekrar yenilir ve Avrupa’ya gidemezse gönderilmeli! Avrupa’da başarı kazandıran Fatih terim geçmiş dönemi unutturdu. eskiye nazaran korkak ve başarısız futbolu ile dikkat çeken Galatasaray, PSV’den fark yedi..

Fatih Terime soru dahi sorulmuyor?

Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih terime tek bir soru dahi sorulamıyor, her başarıda kendisini öven Terim’in başarısız zamanlarda ise başkasına yüklenmesi son derece yanlış, izlediğim akdarıyla Fatih terim teknik direktör değil Galatasaray başkanı gibi davranıyor, bu takımın hazır olmadığını görüyoruz. Avrupa’da olan kulüplerin hazırlık kampına ve fizik durumuna bakın, yapılan transfer ile birlikte PSV ile oynanacak ikinci maç ‘da yine yen, ilecek bu takım, fizik olarak hazır dahi değil..

Fatih Terim istifa eder mi?

Etmez daha önce ‘de etmedi, ödül gibi sözleşme imzalandı, yahu genç başarıya aç teknik direktörler var bu ülkede, hatta dünya genelin ‘de senelerdir bir yapılan diyor ama Galatasaray’ın yapılanması yok, alt yapı yok, oyuncu gelişimi yok.

Gelen oyunculara bakın hangisi Galatasaray’ın oyuncu olabilir?

Şişme haberler ile Galatasaray taraftarı uyutuluyor, Bu güne kadar başarısızlıkla suçlanan herkes gitti bir tarh terim kaldı takımda..

Şimdi sıra sende sayın Terim. Başarısız Olur’da bu takımı Avrupa’ya götüremezsen tek kuruş almadan bu takımdan gidiyorsun dönmemek üzere. Galatasaray taraflarının oylanacak hali yok.

Yönetimin bu konuda bence hazırlık yapması gerekiyor, aynı hatayı Fenerbahçe yaptı ve bedelini ödedi. Sayın başkanın Galatasaraylı olduğunu biliyoruz, En azından seneye derhal plan yapmalı ve sezonun ilk başında Terim başarısız olursa  takımdan gönderilmeli.

 

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Galatasaray’ın yeni 10 numarası Alexandru Cicaldau! Başarılı olur mu?

HIZLI YORUM YAP