Fatih Terim Galatasaray Taraftarını Oyalamaya Devam Ediyor! | Spor
DOLAR

32,4528$% 0.12

EURO

34,4885% -0.04

STERLİN

40,4092£% 0.09

GRAM ALTIN

2.470,40%-0,50

ÇEYREK ALTIN

4.192,00%-0,96

a

Fatih Terim Galatasaray Taraftarını Oyalamaya Devam Ediyor!

Fatih Terim Galatasaray Taraftarını Oyalamaya Devam Ediyor! Galatasaray mucize göstermek için PSV karşısına çıktığı maç ‘da 2-1 yenildi! Fatih Terim’in Galatasaray’ı ise geleceği yönelik tek bir umut vermedi.

Yapılanma ve yeni oyuncular var, bu  konuşuldu, sistem ise konuşulmadı oysa bu izlediğimiz Galatasaray değil!

Bana Göre Fatih Terim’in geçmişi tartışılmaz ama geleceği hiç umut vermiyor, bunu görüyoruz fakat ne taraftar ne’de Gazeteciler ve yorumcular tek kelime soru soramıyor, bu başarısızlık ‘da sizin sorumluğunuz yok mu sorunu soracak Gazeteci yok!

Fatih Terim her sene transfer yapıyor bu şekilde sistem kurulması mümkün değil, milyon dolar alan oyuncular saha ‘da yok. Daha doğrusu oturduğu yerden kazanıyor. 

Ben Galatasaray’ın yönetimin başında olsam Fatih terimi bu maç sonu görevden alırdım, taraftarın ne diyeceğine bakmam, başarısızlık Terim’den sorulmayacak yine yönetime kesilecek fatura!

Yapılanmaya bakın Allah aşkına bu oyuncular 5 sene yan, yana oynasa yine başarı gelmez.

Avrupa’da başarılı olunur mu bir nebze umudum var. Fakat kaç senedir bu takımın başındasınız Allah aşkına sayın Terim bu başarısızlık ‘da payınız yokmuş gibi davranamazsınız.

Galatasaray Fatih Terim’den büyüktür.

Sosyal Medya’dan tt yaparak Galatasaray taraftarını oyalamayın, hep aynı mesaj, nerede kalmıştık, vallahi en son 5-1 yenildiniz, diğer maçı ‘da 2-1 yenilerek elendiniz!

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Galatasaray Sacha Boey’i transfer etti!

HIZLI YORUM YAP