Ezgjan Alioski Galatasaray ile her konuda anlaştı! | Spor
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Ezgjan Alioski Galatasaray ile her konuda anlaştı!

Ezgjan Alioski Galatasaray ile her konuda anlaştı! Galatasaray yeni gözde oyuncu İstanbul’a geliyor, performansı ile göz dolduruyor. Trabzonspor’da oyuncuyu istemiş fakat transfer gerçekleşmemişti. Oyuncun Galatasaray’ı tercih etmesinin en büyük sebebi Galatasaray’ın başarılı bir takım olması ve Avrupa’da bilindik olması.

Performansı ise görülmeye değer!

Oyuncunun bir çok alanda oynayabilmesi, farklı mevkilerde olan başarılı grafikleri ve yaptığı katkılar ile Galatasaray’ın sezon içinde bir çok alanda oynata bileceği bir oyuncu durumuna sokuyor.

Taraftarın gözdesi olacağı düşünülüyor. Taraftar ise yapılacak olan transfer ‘den son derece mutlu, sosyal medyada kısa sürede TT oldu!

Galatasaray’ın oyuncuyu kadroya katması ise Avrupa gündemine bomba gibi düştü, futbol yorumcuları ise Galatasaray altın birt oyuncu buldu, takıma %100 katkı sağlayacak her alanda oynayacak çok yönlü bir futbolcu.

Sol bekte oynamasına rağmen forma numarasının ’10’ olmasıyla dikkat çeken Kuzey Makedonyalı oyuncu Alioski, orta sahanın solu ve sol kanat bölgelerinde de forma giyebiliyor.

Sol bekin yanı sıra orta sahanın solunda ve sağında, forvette, merkez orta sahada da oynama becerisine sahip olan 29 yaşındaki oyuncu, Leeds United kariyerinde 171 maça çıkarken 22 gol atıp 19 asist yapmıştı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mario Balotelli Adana Demirspor’da Başarılı olur mu?

HIZLI YORUM YAP