Erol Bulut kovuldu! Emre Belözoğlu göreve devam edecek peki başarılı olur mu? | Spor
DOLAR

32,3792$% 0.15

EURO

35,0672% -0.22

STERLİN

41,0282£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,08%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.001,00%-0,17

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Erol Bulut kovuldu! Emre Belözoğlu göreve devam edecek peki başarılı olur mu?

Erol Bulut kovuldu! Emre Belözoğlu göreve devam edecek peki başarılı olur mu?

Erol Bulut kovuldu! Emre Belözoğlu göreve devam edecek peki başarılı olur mu? Büyük umutlarla görev verilen Erol Bulut görevinden resmen kovuldu! Başarısız bir sezonu geride bıraktı!

Yerine ise Emre Belözoğlu devam edecek peki başarılı olur mu?

Asla kesinlikle olamaz Emre’nin teknik direktörlük kabiliyeti yok! Takım içinde baskı yapar mı evet ama gerekli ve yeteri kadar değil. Bu yüzden Fenerbahçe dibi görecektir yorumu yapıldı baykuş haber spor bölümü tarafından.

Daha öncede dediğimiz gibi lig sonunu göremez demiştik. Ali Koç dünya yıldızı teknik adamı getirmeli !Yoksa yazık olur bu takıma..

Erol Bulut Fenerbahçe’de Başarılı olur mu?

 

Şampiyonluk umutları azalan Fenerbahçe, milli arada teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrıldığını ve kalan maçlarda takımın başında sportif direktör Emre Belözoğlu’nun görev alacağını açıkladı. Fenerbahçe Kulübü’nün aldığı bu karar sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. İşte Fenerbahçe taraftarının kararın ardından Emre Belözoğlu ve Erol Bulut için yaptığı yorumlar…

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Erol Bulut’un görevine son verildiğini duyurdu, kalan maçlarda takımın başında sportif direktör Emre Belözoğlu’nun olacağını açıkladı.

 

Sezon başında teknik direktörlük koltuğuna oturan Erol Bulut’un yanı sıra antrenör Mehmet Yozgatlı, kondisyoner Pantelis Pantelopoulos, analizci İbrahim Kemal Menderes ve danışmanı Volkan Küçük’ün de Fenerbahçe kariyerleri sona erdi.

Erol Bulut yönetiminde Fenerbahçe, Süper Lig’de çıktığı 30 maçta 18 galibiyet, 5 beraberlik, 7 yenilgi yaşayıp, 31. haftayı 59 puanla 3. sırada bitirdi.

Avrupa kupalarında yer almayan sarı-lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası’na ise çeyrek finalde veda etti.

Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne gelerek takımla vedalaşan Erol Bulut ve kalan maçlarda görev alacak Emre Belözoğlu ile ilgili sosyal medyada binlerce tweet atıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Galatasaray Aliou Dieng gündeme geldi teklif yapılacak

HIZLI YORUM YAP