Emre Belözoğlu ile Serkan Reçber kavgası! | Spor
DOLAR

32,3577$% 0.11

EURO

34,9650% -0.31

STERLİN

40,9830£% 0.2

GRAM ALTIN

2.323,92%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

a

Emre Belözoğlu ile Serkan Reçber kavgası!

Emre Belözoğlu ile Serkan Reçber kavgası! Süper lig son haftaya girilirken iki takım arasında teknik heyet arasında gerginlik yaşandı!

Emre Belözoğlu ile Serkan Reçber kavgası!

Türk futbol tarihinin en önemli isimlerinden olan ve Fenerbahçe taraftarının sevdiği, Galatasaray’ın unutulmaz genç yetenekleri arasında olan Emre Belözoğlu kavgaya karışması sonrası gözler verilecek cezaların ne olacağına çevrildi!

Kasımpaşa’da oynanan mücadeleyi Medipol Başakşehir 3-2 kazanırken müsabakanın ardından Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile Kasımpaşa Kulübü CEO’su Serkan Reçber arasında tansiyon yükseldi.

Başakşehir, Gulbrandsen’in vuruşunda 4-2 öne geçerken VAR’da incelenen gol, ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, pozisyonun VAR’da incelendiği ve iptal edildiği anlarda çok sinirlendi.

Belözoğlu’nu yardımcıları sakinleştirmeye çalışırken hakem Alper Ulusoy’a da tepki gösterdi. Hakem Ulusoy, Emre Belözoğlu’nu sakin olması yönünde uyarırken Serkan Reçber’le de arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Mücadelenin bitiş düdüğünün ardından Belözoğlu ve Reçber, birbirinin üzerine yürürken araya futbolcular ve teknik ekip çalışanları girdi.

Olay sonrası iki Futbol adamı da soyunma odasının yolunu tuttu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Exxen canlı izle selçuk sports

HIZLI YORUM YAP