Cumhur İttifakı vekillerinden olan MHP'li Baki Ersoy ve kardeşi L.Ersoy Beşiktaş locasına saldırdı! | Spor
DOLAR

32,3778$% 0.17

EURO

35,0390% -0.19

STERLİN

40,9914£% 0.2

GRAM ALTIN

2.324,77%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.005,00%-0,26

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Cumhur İttifakı vekillerinden olan MHP’li Baki Ersoy ve kardeşi L.Ersoy Beşiktaş locasına saldırdı!

Cumhur İttifakı vekillerinden olan MHP’li Baki Ersoy ve kardeşi L.Ersoy Beşiktaş locasına saldırdı!

Cumhur İttifakı vekillerinden olan MHP’li Baki Ersoy ve kardeşi L.Ersoy Beşiktaş locasına saldırdı! Olay esnasında kamaraların kayıtta olmasından dolayı Beşiktaş yönetimi ve kayseri yönetimi durumu mahkemeye sunduğu bildirildi.
MHP vekilinin Kayseri ve Kayseri Spor’u temsil ettiğini söylemeyen Kayseri spor başkanı ve Beşiktaş yönetimi hesabını verecğeini dile getirdi.
Beşiktaş taraftarı tepki gösterdi, bir gün o locada sende olabilirsin, Türk futbolunu kirli siyasetine malzeme etme haddini bil dediği görüldü. binlerce taraftar Baki Ersoy’un hesabına yönelik mesajlar verdi!
Lig başladığında o tribünde olma!
Süper Lig’de Beşiktaş, Kayserispor’u 2-0 mağlup etti. Maç esnasında yaşanan gerginliklerin ardından Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Dalgakıran olayın perde arkasını anlattı. Dalgakıran, “Kayseri milletvekili ve kardeşi Beşiktaş JK yönetici locasını bastı ve iki arkadaşımız yumruklandı.” diye konuştu.

Süper Lig’de Beşiktaş, Kayserispor’u 2-0 yendiği maçtan sonra ortalık karıştı. Mücadele sonrası konuşan Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Dalgakıran flaş açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Dalgakıran, Kayserispor cephesinden kendilerine saldırı olduğunu belirtti. Olayla ilgili Dalgakıran, ”Burası Patagonya değil. Milletvekili ve kardeşi tarafından locamız basıldı ve iki arkadaşımız yumruklandı. Bu tür saldırılarda bulunanlar mutlaka cezalandırılmalı. Takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.
Dalgakıran sözlerini şöyle sürdürdü:
Milletvekili ve kardeşinden şikayetçi oluyoruz. Kamera kayıtlarını istedik.
Ülkenin parlementosunda bu ülkenin insanlarını temsil eden insanlar loca basıp adam dövmeye kalkarsa, bu camia bunun hesabını sorar.”

BEŞİKTAŞ’TAN KINAMA
Beşiktaş Kulübü, Hes Kablo Kayserispor müsabakası sırasında yönetim kuruluna saldırıda bulunan kişileri kınadığını açıkladı.
Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“Futbol Takımımızın Süper Lig’in 16’ncı haftasında Hes Kablo Kayserispor
ile oynadığı müsabakayı izlemek üzere Bş. Bld. Kadir Has Stadyumu’nda
bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimize, karşılaşmayı takip ettikleri locada saldırıda bulunan kişileri şiddetle kınıyoruz. Saldırıyı gerçekleştirenlerin ne Kayseri şehrimizi ne de
Kayserispor camiasını temsil etmediklerini biliyor, futbolun güzelliğine gölge
düşüren bu tür olayların bir daha asla yaşanmamasını tememni ediyoruz.
Yönetim Kurulu Üyelerimize yapılan saldırıdan en az bizim kadar üzüntü duyduğuna yürekten inandığımız Kayserispor Camiasının Başkanı Sayın Berna Gözbaşı,
Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’yi telefonla arayarak üzüntülerini ifade etmiştir. Kulübümüz, Yönetim Kurulu Üyelerimize saldırıda bulunan kişiler hakkında
hukuki süreç başlatacak ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır.”

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

HK Kayserispor 0-2 Beşiktaş Kara kartal ezdi geçti!

HIZLI YORUM YAP