Beşiktaş Willian Jose ile Galatasaray Layvin Kurzawa ile anlaşmaya yakın, Melih Demiral Juventus ile yollarını ayrılacak | Spor
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Beşiktaş Willian Jose ile Galatasaray Layvin Kurzawa ile anlaşmaya yakın, Melih Demiral Juventus ile yollarını ayrılacak

Beşiktaş Willian Jose ile Galatasaray Layvin Kurzawa ile anlaşmaya yakın, Melih Demiral Juventus ile yollarını ayrılacak

Beşiktaş Willian Jose ile Galatasaray Layvin Kurzawa ile anlaşmaya yakın, Melih Demiral Juventus ile ayrılacak, gündeme  düşlen transferler haberleri gündeme bomba gibi düştü, Avrupa’nın bir çok kulübü ise yeni yapılanma için bir çok oyuncu ile yollarını ayıracak.

Avrupa’nın en iyi defans oyuncuları içinde gösterilen Merih Demiral ise Juventus ile yollarını ayırmaya çok yakın oyuncuya bir çok teklif olduğu gündeme düştü, Premier Lig ekipleri ise Merih Demiral ile oldukça fazla ilgilenirken Serie A ekipleri ise oyuncu için nabız yokluyor.

Bir diğer transfer haberi ise Galatasaray’dan defans yerine takviye yapması kesin olarak bilinen cimbom2un bir çok oyuncuyu ile görüşme yaptığı ortaya çıktı.

Beşiktaş’ta ise Forvet arayışları sürmeye devam ediyor Sergen Yalçın’ın isteği doğrultusun ‘da bir çok oyuncu ile görüşmeler yapılıyor, Sergen Yalçın acele edin ve kampa hemen alalım dediği bir çok oyuncu ile görüşme yaşanırken bir hafta içerisin ‘de karar verileceği iddia edildi.

 

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, bu sezon da iddialı bir kadro kurmak ve unvanını korumak için kolları sıvadı. Transferde şu ana kadar Salih Uçan, Mehmet Topal ve Kenan Karaman’ı kadrosuna katan siyah-beyazlılar, forvet hattı için de gaza bastı. Vincent Aboubakar’ın boşluğunu doldurmak isteyen Beşiktaş’ın, Real Sociedad’ın golcüsü Willian Jose’yi yeniden gündemine aldığı ve menajerini transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul’a getirdiği ortaya çıktı. Forvet adayı olarak Real Sociedad’lı Willian Jose’yi gündemine alan Beşiktaş için flaş bir iddia geldi.

Buna göre 29 yaşındaki Brezilyalı yıldızın menajeri siyah-beyazlılarla görüşme gerçekleştirmek için İstanbul’a geldi. İki taraf arasındaki görüşmelerin kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor.

18 miyon euro piyasa değeri olan futbolcu kariyerinde 366 maça çıktı ve 102 gol atıp, 24 asist yaptı.

Bir diğer haber ise Galatasray Layvin Kurzawa ile anlaşacağı iddiası Süper Lig’de gelecek sezon çalışmalarına devam eden Galatasaray’da flaş gelişmeler yaşanııyor… Teknik direktör Fatih Terim’in istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar, gündemine aldığı PSG’li oyuncu Layvin Kurzawa ile anlaşmaya vardı. Cimbom’un oyuncu ile görüşmeleri devam ediyor. Süper Lig’de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da çok flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor…

Teknik direktör Fatih Terim’in isteği doğrultusunda sol bek transferini bir an önce sonlandırmak isteyen sarı kırmızılılar, PSG’li yıldız Layvin Kurzawa’yı gündemine almıştı.

Merih Demiral Juventus ile yollarını ayırıyor!

Avrupa Şampiyonası’nda A Milli Takım’ımızda büyük hayal kırıklığı yaşayan milli yıldız Merih Demiral için flaş bir ayrılık iddiası gündeme geldi.

Bütçesinde kesintiye gitmeye hazırlanan Juventus, milli oyuncumuzu gönderme kararı alırken, bonservis bedelini ise 35 milyon Euro olarak belirledi.

Tuttosport’ta yer alan habere göre; Merih Demiral ile Serie A’dan Atalanta, Premier Lig’den ise Everton ve Tottenham ilgileniyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ezgjan Alioski Galatasaray ile her konuda anlaştı!

HIZLI YORUM YAP