Beşiktaş Valerien Ismael ile anlaşmak üzere! | Spor
DOLAR

32,5210$% -0.09

EURO

34,8012% -0.21

STERLİN

40,4814£% -0.1

GRAM ALTIN

2.421,99%-0,32

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%-1,11

a

Beşiktaş Valerien Ismael ile anlaşmak üzere!

Beşiktaş Valerien Ismael ile anlaşmak üzere! Beşiktaş lig’de kötü gidişatını sürdürüyor, Hatayspor ile berabere kaldıktan sonra stadyumda olan taraftarların yönetim istifa sesleri üzerine Önder KARAVELİ ile yolların ayrılacağı ve Önder Hoca’nın da elinden geldiği kadar takıma katkı verdim, Fakat yeteri kadar iyi gidemedik dediği ve alt takımda çalışma veya yeni teknik ekip ile birlikte çalışmaya sıcak baktığı belirtildi.

Beşiktaş yönetimi Valerien Ismael ile 1+1 yıllık anlaşma sağlamak üzere

Beşiktaş Valerien Ismael ile anlaştığı ve ufak pürüzler olduğu aktarılıyor. Beşiktaşlı oyuncuların ise gelecek teknik ekibin durumuna bakarak takımdan ayrılabileceği görüşülürken, Sezon başın ‘da Beşiktaş’ta köklü değişikler olacağı aktarıldı. Beşiktaş’ın defans ve Orta saha ve forvet için 3 önemli ismi kadrosuna katarak, elinde olan kemik kadroyu tutmak istediği belirtiliyor.

Tercih edilen diziliş : 3-4-3

Ateşli bir teknik direktör olarak biliniyor.

OPSİYON BEŞİKTAŞ’A BAĞLI

Beşiktaş, Valerien Ismail ile 1+1 yıllık sözleşme düşünürken, sözleşmedeki opsiyon yılı siyah-beyazlı kulübe ait olacak.

750 BİN EURO

Beşiktaş, görüşmelerine devam ettiği 46 yaşındaki Valerien Ismail’e 750 bin euro yıllık ücret ödeyecek. Valerien Ismael üç yabancı dil biliyor.

ALTERNATİFİ FARKE

Beşiktaş’ta Valerien Ismail’de pürüz çıkması durumunda ise alternatif olarak Daniel Farke listede yer alıyor.

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörünü kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

Öte yandan Daniel Farke Beşiktaş2ın maçlarını izliyor!

Daniel Farke ise Beşiktaş ile yapacağı görüşme için kadronun durumunu analiz ederek, Maçları izlediği aktarıldı. Başarılı bir lig serüveni olmayan Daniel Farke şuan için görüşülen isimler arasında. Teknik ekip ve yönetim ‘de fazla olumlu bakmıyor.

SIR GİBİ SAKLANAN TEKNİK ADAM İNGİLTEREDE!

Diğer yandan Yönetimin İngiliz bir teknik adamla daha görüşme yaptığı ve sezon sonunda takımın başına getireceği konuşuluyor, Teknik direktöre ise maçları izleyerek analiz ederek teknik kadrosunu yapması için liste vermesini beklediği ve sezon başında takımı hazırlık aşamasında hızlı şekilde şekillendirmesi isteği isimlerde olduğu belirtiliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2022 Beşiktaş:1 Hatayspor:1 Maç sonucu Kartal kayıp!

HIZLI YORUM YAP