Beşiktaş Transfer haberleri; Valerien İsmael son kararı verecek Pivot Forvet geliyor! | Spor
DOLAR

32,5869$% 0.22

EURO

34,8381% 0.49

STERLİN

40,4374£% 0.69

GRAM ALTIN

2.411,32%-0,87

ÇEYREK ALTIN

4.073,00%-1,88

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Beşiktaş Transfer haberleri; Valerien İsmael son kararı verecek Pivot Forvet geliyor!

Beşiktaş Transfer haberleri; Valerien İsmael son kararı verecek Pivot Forvet geliyor!

Beşiktaş Transfer haberleri; Valerien İsmael son kararı verecek Pivot Forvet geliyor! Beşiktaş gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı, Uzun zamandır oyuncu izleyen Beşiktaş yönetiminin bir çok oyuncu ile görüştüğü belirtiliyor! Valerien İsmael ise sezon içerisinde oyuncular için kararı verecek ve sezon sonunda kamp kadrosunun hazır olmasını isteyeceği belirtildi.

Beşiktaş’ta sözleşmesi biten Gökhan Töre, Mehmet Topal, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Oğuzhan Özyakup ve Michy Batshuayi ile yola devam edilmeyecek. .

Öncelik Forvet ve Defans!

Defans hattına ve Forvet hattına önem veren Valerien İsmael bir çok oyuncuyu takibe aldığı ve yönetime bildirdiği iddia ediliyor!

Rhys Healey

Rhys Healey; Gol yollarında etkili olması ile dikkat çeken forvet oyuncusunun, değeri her geçen gün artıyor sezon içerisinde 20 den fazla gol atan oyuncunun ise bir çok talibi olsa da Beşiktaş forvet hattında direk oynamaya yakın oyuncular içerisinde olduğu belirtilirken oyuncunun ‘da Avrupa ‘da köklü takımlarda üst seviyelerde kendisini göstereceği bir takımda oynamak istediği için Beşiktaş ile anlaşa bilme ihtimali bulunuyor!

Halil Akbunar; Oyuncu ile görüşmelerin sezon sonunda başlayacağı iddia edildi, Oyuncunun Beşiktaş ile anlaşma ihtimali olsa da Galatasaray’ın oyuncu ise talip olduğu belirtiliyor.

Koray Günter; Oyuncu ve kulübü ile görüşmelerin başladığı ve nabız yoklandığı konuşuluyor.

Ozan Tufan; Oyuncu için Beşiktaş yönetimi teknik ekibe bilgi verse de vasat futbolu ile dikkat çeken oyuncu için teknik ekibin Beşiktaş’ta bu haliyle oynaması imkansız kendisini geliştirmesi gerek, Ucuza alınacaksa olabilir dediği belirtiliyor.

Adam Buksa

Adam Buksa; Pivot forvet olan oyuncu için Beşiktaş görüşmelere başladı, Genç yaşı ile dikkat çeken oyuncunun direk oynayacağı bir takımda olması ve Beşiktaş taraflarının etkisi ile takıma gelebileceği iddia edildi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Manchester United’da flaş gelişme Robin van Persie Cristiano Ronaldo’un hocası olacak

HIZLI YORUM YAP