Beşiktaş teknik direktör kararını verdi: Önder Karaveli ile yola devam etme kararı aldı | Spor
DOLAR

32,5924$% 0.28

EURO

34,7704% -0.02

STERLİN

40,5826£% -0.16

GRAM ALTIN

2.492,09%0,32

ÇEYREK ALTIN

4.258,00%0,21

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Beşiktaş teknik direktör kararını verdi: Önder Karaveli ile yola devam etme kararı aldı

Beşiktaş teknik direktör kararını verdi: Önder Karaveli ile yola devam etme kararı aldı

Beşiktaş teknik direktör kararını verdi: Önder Karaveli ile yola devam etme kararı aldı, Sergen Yalçın2ın takımdan ayrılmasından sonra teknik direktör arayışı başlayan Beşiktaş Önder Karaveli ile devam etme kararı aldı, Dünya basınında farklı teknik adamların isimleri anılmaya devam ederken, Yönetim takımı şimdilik tanıyan hoca ile devam etmenin daha olumlu sonuçlar vereceğini düşünüyor.

Yönetim başarısızlıkta gidecek!

Ahmet Nur Çebi başarısızlık olursa sezon sonu istifa edeceği konuşulmaya başlandı. takımın Avrupadan elenmesi, Lig’de istenilen puanların alınamaması ve Sergen yalçın sonrası B planı olmadığı gerekçesiyle ile yönetim seçime gideceğini konuluyor.

Beşiktaş Yönetim Kurulu, yeni teknik direktör konusunda karar vermek için Vodafone Park’taki yönetim kurulu ofisinde toplandı.

Beşiktaş’ı geçen sezon şampiyonluğa taşıyan Sergen Yalçın bu yıl benzer bir grafik çizemeyince görevinden ayrılmıştı.

Kartal’da yönetim kurulu üyeleri son sözlerini söyledi ve öğle saatlerinde başlayan toplantı, akşam sona erdi.

ÖNDER KARAVELİ İLE DEVAM AMA…

Toplantının ardından Beşiktaş, Kayserispor maçında teknik sorumlu olarak sahaya çıkan U19 Takımı’nın teknik direktörü Önder Karaveli ile yola devam etme kararı aldı. Siyah-beyazlı yönetimin, önümüzdeki günlerde yeni bir teknik adam karar verebileceği öğrenildi.

Beşiktaş Yöneticisi Ceyhun Kazancı, toplantı sonrası açıklama yaptı: 

“Daha detaylı çalışma kararı aldık. Çalışmalar bitene kadar Önder Karaveli ile yola devam etme kararı aldık. Yarın öbürgün isimlerle çalışmalar sonuçlanınca tekrardan değerlendirme yapacağız”

Kazancı, “Şenol Güneş ismi toplantıda gündeme geldi mi?” sorusuna ise, “Tabii. Birçok değerli hocamız var. Yerli birçok hocamızın ismi geçti, basında da gördüğünüz isimler. Bütün bu çalışmalar için birkaç güne ihtiyacımız olacak.” şeklinde yanıt verdi.

Bruno Pinheiro da gündemde. Hata yapmak istemiyoruz. Önder Karaveli gibi harika bir liderimiz yok. Bizim zaten kendisinden şüphemiz yoktu. Farke ile anlaşamadık. Bilic hala adaylardan bir tanesi. Değerlendirmeleri yaptık. Bu çalışmalar için birkaç güne ihtiyaç var. Yerli, yabancı adaylar var. Yazılmayan isimler de var. İsimler üzerine yoğunlaştık. Yerli ya da yabancı şartımız yok. Şenol Güneş ismi de toplantıda geçti.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2021 Demir Grup Sivasspor – Galatasaray maçı hangi kanalda ne zaman canlı anlatım

HIZLI YORUM YAP