Beşiktaş Şampiyonlar ligi için kadroyu genişletiyor! | Spor
DOLAR

32,5065$% -0.03

EURO

34,8737% 0.5

STERLİN

40,5003£% 0.84

GRAM ALTIN

2.427,67%-0,20

ÇEYREK ALTIN

4.076,00%-1,19

a

Beşiktaş Şampiyonlar ligi için kadroyu genişletiyor!

Beşiktaş Şampiyonlar ligi için kadroyu genişletiyor! Şampiyonlar ligine direk katılacak olan Beşiktaş’ta heyecan dorukta bazı oyuncular ile yolları ayıracak olan Beşiktaş Mensah kayseriyle geri gönderilecek.

Kadrosunun yetersizliği ile şampiyon olan Beşiktaş Avrupa’da başarılı olmak istiyor, defans ve forvet ve orta saha oyuncuları dışında kanat oyuncuları da yenilecek.

Kadrosunda olan bazı oyuncuların üstün başarılı olması yönetimi sevindirirken oyuncuların bazıları ile görüşen Beşiktaş yönetimi kulüpleri ile görüşmesini istedi.

Avantaj yakalamak isteyen Beşiktaş’ın 

  • Rachid Ghezzal
  • Valentin Rosier

Transferinde başarılı olmak istiyor iki oyuncunun kalmak istemesi ve kulüpleri ile görüşecekleri iddia edildi.

Forvete en az iki oyuncu alınacak, defans hattın ‘da Vida’nın yanına iyi bir transfer yapmak isteyen beşiktaş2ın Şampiyonlar ligi için kaliteli oyuncular ile anlaşması beklenirken, Sergen Yalçın ve yönetimin Bir dönem Trabzonspor’da oynayan Alexander Sørloth ve dünyaca ünlü Diego Costa için nabız yokluyor.

Beşiktaş Şampiyonlar ligi için kadroyu genişletiyor

İki futbolcunun ‘da Şampiyonlar ligin ‘de oynamak için Beşiktaş’a sıcak bakıyor.

Orta saha için ise pas yüzdesi olan ve etkili paslar veren oyuncular arayan Beşiktaş hücuma yönelik gol arayan oyuncular ile kadrosunu genişletirken, Sürpriz bir gelişme daha yaşandığı ve Kaleci için ‘de transferi bekleniyor, Şampiyonlar ligi ve Lig için tecrübeli bir kalecinin daha alınmasını istediği iddia edildi.

UTKU YUVAKURAN KİRALIK GİDEBİLİR

Beşiktaş ile sözleşmesi yenilenecek olan kaleci gelişimi için kiralık verileceği iddia edildi, takımda yedek kalmaktansa geleceğe yönelik tecrübe kazanması için kiralık ve direk oynayacağı bir kulübe gitmesi bekleniyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Galatasaray 7-0’lık Hatay maçı için resmen harekete geçti, Beşiktaş’ın Kupa Kazandığını Kabul Edemiyorlar!

HIZLI YORUM YAP