Beşiktaş Kayserispor maçı Sonu Sergen Yalçının Açıklamaları Hakemlerin Kırmızı Kartı Cebinde Yok mu? | Spor
DOLAR

32,3313$% 0.24

EURO

35,1130% -0.06

STERLİN

41,0225£% 0.01

GRAM ALTIN

2.293,81%0,73

ÇEYREK ALTIN

3.952,00%-0,67

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Beşiktaş Kayserispor maçı Sonu Sergen Yalçının Açıklamaları Hakemlerin Kırmızı Kartı Cebinde Yok mu?

Beşiktaş Kayserispor maçı Sonu Sergen Yalçının Açıklamaları Hakemlerin Kırmızı Kartı Cebinde Yok mu?

Beşiktaş Kayserispor maçı Sonu Sergen Yalçının Açıklamaları Hakemlerin Kırmızı Kartı Cebinde Yok mu?: Bu galibiyet iyi bir oyun oldu, oynayan arkadaşlarımızın hepsi de ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar iyi mücadele ettiler iyi bir organizasyon oldu, oyun içerisinde bugün için kazanıp tekrar motivasyon yakalamak bizim için çok değerliydi onu bugün itibariyle kazandık diye düşünüyorum. İyi bir oyun oldu oyuncularıma Teşekkür ediyorum, motivasyonlarından konsantrasyonlarında mücadele güçlerini dolayı ve bugün işte Gökhan önde oynattık, Adem oynadı, Necib’de oynadı dinlenmiş oyuncularımız da biraz oynadılar bugün iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum.

 

İyi bir galibiyet olduğunu düşünüyorum kalan 5 haftayı en iyi şekilde hazırlanmayı çalışacağız bundan sonra. Eksikler var, Atiba Muhtemelen dönecek Wellington dönecek kişilerinin dönme ihtimali var bazı oyuncular sarı kart cezalısı olduğu olmayacaklar, yani Zaten sezonu kapatan 3 tane oyuncumuz var ama Vincent Aboubakar zaten olmayacak 4 tane gene 6 tane oyuncumuz yok yine bir sıkıntı yaşayacağız doğal olarak kadroya baktığımız zaman ama yapacak bir şey yok.

 

Kalan 5 haftayı en iyi şekilde mücadele ederek en iyi yerde bitirmek istiyoruz takım olarak İnşallah bunu başarabiliriz son olarak da eğer şunu söylemek istiyorum yanlış anlamayın ama yani bizim maça gelen hakemlerin kırmızı kartı yokmuş ellerinde yok mu bunların cebinde kırmızı kart falan, ikinci Sarı karttan oyuncunun atılması lazım atmıyor.

 

Ankaragücü maçında ikinci sarı kartını oyuncusunun atılması lazım atmıyor, Kasımpaşa maçında oyuncunun atılması lazım atmıyor, Buradaki amaç nedir? Yani ben çok merak ediyorum yani amaç nedir? Kural gereği oyuncunun yaptığı hareket ikinci sarı kartı gerektiriyorsa Dördüncü hakem kenardan diyor ki ikinci Sarı at, at diyor yanımızda Cüneyt hoca oyuncu atmıyor oyunda tutuyor! Amaç nedir? yani burada ya bu Kayserispor’un 10 numarası nasıl 90 dakika oyunda kalır? Bu nasıl oluyor yani ben çok merak ediyorum yok mu bunların yani kırmızı kartları bizim maçlarda niye göstermiyor? oyuncuları Biz ekstra bir şey istemiyoruz ki biz sadece kuralların uygulanmasını istiyoruz ekstra bir şey istemiyoruz bize hiçbir şey istemiyoruz başarıya giden her yol mübahtır mantığı Bizde hiç yok! biz sadece sade mücadele edip Kazanmak istiyoruz nedir Yani bu olay birisi açıklasın? Bu kart olaylarını Niye bizim maçlarda göstermiyorlar bu kartları Nedir derdiniz yani? amaç ne burada lütfen Biri açıklar varsa Biz çok merak ediyoruz bunu pozisyonları baksınlar Koysunlar Eğer değilse sarı kart Özür dilerim biri çıkıp Herkese

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Emre Belözoğlu’ndan Çebi ve Sergen Yalçın cevabı

HIZLI YORUM YAP