bein sport 3 canlı izle selçuk sports | Spor
DOLAR

32,5699$% 0.16

EURO

34,8946% 0.62

STERLİN

40,5408£% 0.93

GRAM ALTIN

2.432,26%-0,01

ÇEYREK ALTIN

4.084,00%-1,05

a

bein sport 3 canlı izle selçuk sports

bein sport 3 canlı izle selçuk sports; Sosyal medya ve internetin tüm mecralarında görmekte olduğumuz akımlar; günlük hayatımızın tamamını şekillendirmekte. Bu dönüşümün parçalarından biri olan canlı maç izleme siteleri de; futbol izleyicisinin birincil tercihi olma yolunda hızla ilerliyor. Ücretsiz bir şekilde maçları taraftarlarla paylaşan bu siteler; kulüplerin yayın gelirlerinde yaşadıkları kaybın bir numaralı sorumlusu olarak görülmekteler. Ancak teknolojinin gelişimine karşı konulamayacağı gibi; bu gibi platformlara da karşı koymak oldukça zor. Bu nedenle hem kulüplerin hem de yayıncı kuruluşun bu platformlara karşı alacağı tedbirlerde kullanıcıları azami oranda mağdur etmemeleri de son derece önemlidir.

 

Canlı maç izleme siteleri içerisinde en çok öne çıkan platformun Selçuk Sports olduğu tahmin edilmekte. Maç önlerinde çıkan reklamlarının dahi sosyal medyada bilinir hale geldiği bu site; uzun bir süredir canlı izle seçenekleriyle internet ortamında aktif bir şekilde yayınlar yapmaktadır. Hatta bein sport izle, bein sport 3 canlı izle selçuk sports gibi aramalar yapıldığında; yayıncı kuruluş yerine bu sitenin önlerde yer aldığı kolayca görülebilir. Kullanıcıların maç yayınlarına para vermek istememesi son derece doğal karşılansa da; futbol ekonomisinin devamı adına her maçın ücretli yayınlanması da adeta bir gerek şart niteliğindedir.

 

Bu gibi sitelerden canlı maç izle aktivitesinde bulunan seyirciler; maç yayınlarında en yüksek kaliteye ulaşamazlar. Yayınlarda kesilmeler, donmalar, canlı bahis sitesi reklamları ve görüntü kalitesi bozukluğu da hat safhadadır. Ancak bu yayınların ücretsiz ve her ortamda bulunabilir olması da; bu sitelerin yayıncıların kabusu haline gelmesine neden olmuştur. Örneğin bein sport Süper Lig izle seçenekleri nedeniyle Türkiye’nin futbol sermayesi üçte iki oranında küçülmüştür. Bu durumun bein sports 3 canlı izle selçuk sports aramalarından yönlendirilen yayınlarda da geçerli olduğunu söylemek mümkün.

 

Canlı maç izlemesi yapmak için kaçak maç izle sitelerini tercih eden futbol tutkunları; internet suçları içerisinde en yaygın olanını işlemektedir. Futbol, basketbol veya herhangi bir spor dalında yayıncı kuruluşun resmi yollardan sağladığı imkanların dışına çıkmak; kamu nezdinde ağır bir suç olarak yorumlanır. Yayınları paylaşan siteler de, yayını izleyenler de; kanunda belirtilen  oranlarda cezalara çarptırılır. Bu sebeple illegal canlı izle platformları uzak durmak, kanunen izleyicilere düşen bir görevdir.

Bu yazı kullanıcıların bu tarz sitelerde oyun oynamasını, Maç izlemesini engellemek için yazılmıştır!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

selcuk sports bein sport 1

HIZLI YORUM YAP