Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye geri dönüyor mu? | Spor
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Aziz Yıldırım Fenerbahçe’ye geri dönüyor mu?

Aziz Yıldırım Fenerbahçe’ye geri dönüyor mu? Ali Koç Karşısında büyük bir fark yiyerek seçimleri kaybeden Aziz yıldırım tekrar dönecek mi sorusu sorulmaya başlandı. Ali Koç2un taraftarın sesini dinleyerek takıma kattığı yıldız isimlerin şansız oluşu, takımın son maçlarda performans olarak yüksek olsa da sonuca gidememesi taraftarın baskısını artırmaya devam ederken, Aziz yıldırım tekrar gelsin denilmeye başkandı. Ali Koç2un ise sezonun yarısında karar vereceği ve Yıldız bir teknik adamla masaya oturacağı bildiriliyor.

Ali Koç’un ise yönetimde sıkı değişiklikler yapması bekleniyor. Teknik direktöre ile görüşmesi ve takımda olan eksiklerin listesini istediği bildiriliyor. Avrupa’da başarılı olunamaması durumunda teknik adam ,ile yolların ayrılacağı bildiriliyor.

Pereira ile yollar ayrılıyor mu? İşte o açıklama!

Fenerbahçe’de Pereira’nın geleceği hakkında soru işaretleri ortadan kalkıyor. Son 4 maçından sadece 1 puan çıkarabilen sarı lacivertli ekipte Pereira’nın takımda kalıp kalmayacağı merak konusuydu. A Spor muhabiri Ahmet Selim Kul, canlı yayında Pereira’nın geleceğini açıkladı. Kul, “Maçtan sonra Pereira ile ilgili bazı haberler çıktı ama ayrılması söz konusu değil. Yönetimin gündeminde böyle bir durum yok. Bu psikolojiden çıkmanın yolları aranıyor ancak Fenerbahçe, Galatasaray derbisine Vitor Pereira ile çıkacak gibi duruyor. Yönetim Samandıra’ya yoğun bir markaj uygulayacak. Futbolcularla yakından ilgilenecek.” dedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Van A Haber Ajansı Temsilcisi Fuat Yavuz Duyurdu

HIZLI YORUM YAP