Arda Güler milli oluyor | Spor
DOLAR

32,6017$% 0.38

EURO

34,8097% 0.21

STERLİN

40,6490£% 0.12

GRAM ALTIN

2.499,75%0,63

ÇEYREK ALTIN

4.260,00%-0,02

a

Arda Güler milli oluyor

Arda Güler milli oluyor! Türk futbolunun parlayan yıldızı ve gelecek yıllarda Avrupa2nın en iyi oyuncuları listesinde kendisine yer bulan Arda Güler milli takıma çağrıldı.

ARDA GÜLER MİLLİ OLUYOR!

Fenerbahçe’nin parlayan yıldızının milli takım kadrosuna çağrılması ile birlikte bir çok futbol devinin oyuncunun milli Takım’da nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyor.

“Bizim Çocuklar” sloganıyla beklentilerin altında kalan A Milli Futbol Takımı, İskoçya ve Çekya ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosuna yeni ve genç isimleri dahil etti. Arda Güler, Tayyip Talha Sanuç, Samet Akaydın gibi isimler ilk kez milli olma heyecanı yaşayacak. Cenk Tosun ve Emre Mor da uzun süre sonra kadroya alındı.

İşte A Milli Takım’ın aday kadrosu:

  • Kaleci: Altay Bayındır (Fenerbahçe), Doğan Alemdar (Rennes), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)
  • Defans: Onur Bulut (Yukatel Kayserispor), Zeki Çelik (Roma), Cenk Özkaçar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın (Adana Demirspor), Tayyip Sanuç (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe)
  • Orta saha ve forvet: Cengiz Ünder (Olimpik Marsilya), Emre Mor, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Arda Güler (Fenerbahçe), Berkay Özcan, Deniz Türüç (Medipol Başakşehir), Emirhan İlkhan (Torino), Hakan Çalhanoğlu (Inter), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Orkun Kökçü (Feyenoord), Doğukan Sinik (Hull City), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Getafe), Umut Bozok (Trabzonspor)

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2022, 2023 Şampiyonu Fenerbahçe diyebiliriz!

HIZLI YORUM YAP