Almanya - Türkiye maçı ilk 11'leri belli oldu! Kadroda Sürpriz isimler var! | Spor
DOLAR

32,3765$% 0.17

EURO

34,9900% -0.24

STERLİN

41,0054£% 0.28

GRAM ALTIN

2.324,65%0,24

ÇEYREK ALTIN

3.990,00%-0,29

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Almanya – Türkiye maçı ilk 11’leri belli oldu! Kadroda Sürpriz isimler var!

Almanya – Türkiye maçı ilk 11’leri belli oldu! Kadroda Sürpriz isimler var!

Almanya ile karşılaşacak olan Milli takımın kadrosu belli oldu, iki takım içinde hazırlık niteliği taşıyan maç öncesi Almanya favori olarak göze çarpıyor, bir çok kanalın izleyeceği maça en yoğun ilgi Rusya’da olduğu söyleniyor, Rusya’nın özelikle maçı izleyerek takip edecği ve notlar çıkarması bekleniyor.

 

Son dakika… Özel maçta karşı karşıya gelecek Almanya ile Türkiye’nin ilk 11’leri belli oldu. UEFA Uluslar Ligi maçlarında Rusya ve Sırbistan ile karşılaşacak olan Türkiye, Almanya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Köln Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele öncesi maçın yayın saati ve kanalı da yer alıyor. Peki, milli maç ne zaman? Almanya – Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi öncesi kritik bir karşılaşmaya çıkacak. A Milli Takımımız Almanya ile hazırlık maçına çıkacak ve moral kazanmak için galibiyet arayacak. Peki, Almanya – Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Aday kadroda kimler var?

ALMANYA – TÜRKİYE MAÇI İLK 11’LERİ

ALMANYA: Leno, Henrichs, Koch, Rüdiger, Schulz, Emre Can, Neuhaus, Draxler, Havertz, Brandt, Waldschmidt

TÜRKİYE: Mert, Nazım, Merih, Kaan, Hasan Ali, Okay, Ozan, Efecan, Emre, Yusuf , Enes

ALMANYA – TÜRKİYE MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Almanya – Türkiye maçı 7 Ekim Pazar günü saat 21:45’te TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

A MİLLİ TAKIM ADAY KADRODA KİMLER VAR?

A Milli Takım’ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

 

Kaleci: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Savunma: Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür, Kaan Ayhan (Sassuolo), Nazım Sangare (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Schalke 04), Umut Meraş (Le Havre), Hasan Ali Kaldırım (Medipol Başakşehir)

Orta saha: Cengiz Ünder (Leicester City), Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), Dorukhan Toköz (Beşiktaş), Hakan Çalhanoğlu (Milan), İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Orkun Kökçü (Feyenoord), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Yusuf Yazıcı (Lille), Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Emre Kılınç (Galatasaray)

Forvet: Ahmed Kutucu (Schalke 04), Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)

UEFA ULUSLAR LİGİ MAÇLARI NE ZAMAN?

UEFA Uluslar Ligi’nde oynanacak Rusya maçı, 11 Ekim Pazar günü saat 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den futbolseverlerle buluşacak. Türkiye,14 Ekim’de ise Sırbistan ile karşılaşacak. Türk Telekom Stadı’ndaki mücadele, 21.45’te başlayacak ve TRT SPOR’dan canlı yayınlanacak.

ALMANYA – TÜRKİYE MAÇININ HAKEMİ KİM?

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, Köln Stadı’nda yarın TSİ 21.45’te oynanacak mücadeleyi Bastien yönetecek. Bastien’in yardımcılıklarını yine aynı federasyondan Hicham Zakrani ve Frederic Haquette yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Benoit Millot olacak

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Djaninny’nin lisansı ne zaman çıkacak, Trabzonspor’da önemli gelişme

HIZLI YORUM YAP