Alexander Sörloth ve Aaron Boupendza'nın Beşiktaş'a transferi gerçekleşebilir! | Spor
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Alexander Sörloth ve Aaron Boupendza’nın Beşiktaş’a transferi gerçekleşebilir!

Alexander Sörloth ve Aaron Boupendza’nın Beşiktaş’a transferi gerçekleşebilir!

Alexander Sörloth ve Aaron Boupendza’nın Beşiktaş’a transferi gerçekleşebilir! Beşiktaş gelecek sezon çalışmalarına başladı, Edinilen bilgiye göre iki oyuncu için olumlu raporlar verdi. Alexander Sørloth için Valerien Ismael olumlu rapor vermesinde olan en büyük etken oyuncunun hızlı ve top tutarak dağıtabilmesi oyunu açabilmesi, defans ve orta saha arasına koşularak yaparak takıma katkı verecek fizik gücüne sahip oyuncu olduğunu bildirildi.!

Aaron Boupendza; İleride hızlı bir kanat ve içeriye ilerleyerek direk santrafor olma özelliği olan oyuncuyu takıma katmak isteyen teknik heyetin maliyeti ve performansının ise iyi olduğunu bildirerek, ufak takviyeler ile iyi bir form yakalayacağını düşündüğü isimler arasında olan oyuncunun Türkiye’ye gelmeye sıcak bakabileceği belirtildi.

Alexander Sørloth; Eski performansı aranıyor, uzun süredir istenilen oyundan uzak olması ise Beşiktaş yönetiminin ilk tercihi olmadığı konusunda kulislerde konuşuluyor, Teknik heyetin iyi fakat alternatif isimlerde var diyerek görüşmeleri şimdilik beklemeye aldı. Görüşmeler devam etse de Beşiktaş fazla maliyet vermeyerek oyuncunun alınmasını istiyor.

Farklı Oyuncular ‘da Gündem’de

Forvete mutlaka ileride top tutacak defans ve orta sahaya nefes aldıracak bir oyuncu olması isteniyor. Kanatların ise mutlaka koşa, diri, şut çeken oyuncular olması isteniyor. Özellikle gol bitiriciliği iyi olan oyuncular tercihe dilecek.

Kule bir forvet ise Beşiktaş teknik heyetinin istediği özellik olacak.

İngiltere, Fransa ‘dan 4 forvet ile görüşmeler başladı sır gibi saklanan oyuncuların  ise maliyetleri artmaması için saklandığı belirtiliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fenerbahçe Galatasaray Selçuk Spor Maç İzle! 2022

HIZLI YORUM YAP