Adana Demirspor Mario Balotelli'yi transfer etti, çarşamba günü geliyor! | Spor
DOLAR

32,5973$% 0.37

EURO

34,8416% 0.29

STERLİN

40,6490£% 0.12

GRAM ALTIN

2.496,88%0,51

ÇEYREK ALTIN

4.271,00%-0,12

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Adana Demirspor Mario Balotelli’yi transfer etti, çarşamba günü geliyor!

Adana Demirspor Mario Balotelli’yi transfer etti, çarşamba günü geliyor!

Adana Demirspor Mario Balotelli’yi transfer etti, çarşamba günü geliyor! Adana Demirspor büyük ölçüde anlaştığı dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mario Balotelli ile anlaştı, çarşamba günü Türkiye’ye gelecek olan yıldız futbolcu için karşılama töreni hazırlanıyor.

Lig’de üst sıralarda yer almak isteyen Adana Demirspor ‘un iki yıldız futbolcuyu daha kadrosuna katması beklenirken, dünya basınında transfer geniş yer buldu.

Mario Balotelli Adana Demirspor’da başarılı olur mu?

Özellik güçlü fiziği hırslı yapısı ile dikkat çeken yıldız futbolcunun Younès Belhanda ile uyum için olacağı ve Hücuma yönelik takım isteyen Yönetim kadrosunu sıkı bir oyuncu kadrosu ile tamamlayacak.

Mario Balotelli Adana demir spor ‘da çok başarılı olacağını söyleyen futbol otoriteleri Türkiye onun için en ideal yer olduğunu açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Belhanda’nın ardından dünyaca ünlü golcü Mario Balotelli transferinde mutlu sona ulaştı. Balotelli ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Adana Demirspor, yıldız oyuncuyu Türkiye’ye getiriyor.

“ÇARŞAMBA GÜNÜ GELECEK”

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, A Spor’a bağlanarak açıklamalarda bulundu. Balotelli ile iligli konuşan Sancak, “Mario Balotelli ile %85 oranında anlaştık. Balotelli’den vazgeçmiştik. Kendisi kaptanımız üzerinden bize ulaştı. Gelmek istediğini ifade etti. Önümüzdeki hafta çarşamba günü Türkiye’ye gelecek. Balotelli burada başarılı olup, Dünya Kupası’na gitmek istiyor. 500 bin TL’den 1 milyon TL’ye kadar localarımız var. Balotelli’ye vereceğimiz paranın yarısını sponsor ödeyecek. Balotelli için deli diyorlar. Biz Adanalıyız, biz de deliyiz. Kimse merak etmesin biz onu yönetiriz.” ifadelerini kullandı.

“AKINTOLA İLE DE ANLAŞTIK”

Balotelli’nin ardından bir başka transferi duyuran Murat Sancak “Akintola ile anlaştık, kulübüyle görüşmeler devam ediyor.” sözlerini sarf etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Vitor Pereira yeniden Fenerbahçe Teknik direktörü oldu! Başarılı Olur mu?

HIZLI YORUM YAP