Abdullah Avcı neden başarısız oldu? | Spor
DOLAR

32,5649$% 0.03

EURO

34,8632% -0.06

STERLİN

40,5718£% 0.08

GRAM ALTIN

2.428,31%-0,06

ÇEYREK ALTIN

4.060,00%-0,53

a

Abdullah Avcı neden başarısız oldu?

Abdullah Avcı neden başarısız oldu? Trabzonspor’un başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı son maçlarda puan kaybı ve etkisiz futbol oynatışıyla birlikte eleştirilen isimlerden oldu.

Bunun başlıca sebepleri var, gözden kaçırılan bazı detaylar hem doğru okunmalı hem de yol gösterici olmalı.

Öncelikle geçtiğimiz sezon başarıyla ve şampiyonlukla bitirmiş bir teknik heyeti tebrik etmek gerekiyor ama puan farkına dikkat edin..

Kredisi elbette var Abdullah Avcının fakat gözden kaçan detaylar rahatsız edici vaziyete giderse ilk yarı sezonun sonunu göremeye bilir ama 3 yıllık anlaşma daha yapıldı..

Gelelim neden başarısız olduğuna!

Burada Abdullah hocanın takıma etkisi olsa da oynattığı futbol Avrupa içerisinde pek taktir edilecek bir futbol değil, sistem olarak iyi görünse de artık futbol direk gol ve sonuç odaklı, topu ne kadar ayakta tuttuğunuz artık önemli değil, Bu tarz oyuncular ile topu ayağınızda tutsanız da sonuca gidemeyeceksiniz bir etkisi olmayacak.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe 2. sırada bitirdi o kadar alt sıralardan gelerek, sezonun sonuna doğru Trabzonspor kötü gitmeye başladı.

Burada önemli olan sadece Futbolcular değil sistemin ve teknik heyetin oyun sistemi çözüldü bundan dolayı, puan kayıpları yaşadılar.

Öncelikle şunun bilinmesi gerekiyor, Elinizde Şampiyonluk gibi bir başarı varken doğru alanlara Transfer yapılmalı. Kaleci başarılı defans ve ortasaha da olan etkisizlik ve Forvet oyuncularının etkisiz oluşu da buna pay çıkardı. Trabzonspor 3 yıldız alarak elinde olan oyuncuları tutsa daha iyi iş görecek bir takım olabilirdi, Özellikle transfer edilen oyuncuların ben şahsen sistem oyuncusu olmadığını düşünüyorum, Bir oyuncu farklı kulüpte başarılı olabilir fakat orada oynadığı sistemle burada oynadığı sistem farklı olacağını teknik heyetin değil üst araştırma ekiplerinin de görmesi gerekiyor.

Ya hızlı bir futbol yada top tutan çeviren pas yapan ve sonuca giden bir takım, burada top tutan Trabzonspor’un birisi bana anlatsın hangisi sonuca götürecek oyuncu olacak, Oyuncuların özellikleri hızları sadece, Topu bu oyuncular ile ayağınızda tutarsanız takibi zorlanırsınız. Bunun en iyi sınavını derbilerde verecek özellikle kapanan takımlara karşı Trabzonspor’un işi çok zor..

Abdullah Avcının bunu görmesi gerek. yoksa bu sezon sonunu göremeyebilir.. Yönetimde bundan dolayı a ve b planı yapsa çok iyi olur.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Beşiktaş’tan Sassuolo’ya Kaan Ayhan teklifi, İstanbul’a geliyor

HIZLI YORUM YAP