2021 Türkiye Süper Lig şampiyonu son iki maça kaldı! | Spor
DOLAR

32,3717$% 0.16

EURO

34,9790% -0.28

STERLİN

40,9687£% 0.2

GRAM ALTIN

2.324,37%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.966,00%-0,72

a

2021 Türkiye Süper Lig şampiyonu son iki maça kaldı!

2021 Türkiye Süper Lig şampiyonu son iki maça kaldı! Şampiyonluğun kıyasıya sürdüğü Türkiye Süper Ligi’nde son iki maça kalması heyecanı artırdı. Fenerbahçe zor ‘da olsa kazanmayı bildi ve Ankara sporu kümeye düşmememe oynamaya mahkum etti, 1 – 0yenik başlayan kanarya son dakikalarda attığı gol ile 3 puan aldı!

Galatasaray ise kendi evinde konuk ettiği Beşiktaş’ı 3 -1 gibi net bir skor ile yendi ve şampiyonluğu bırakmadı. Galatasaraylı oyuncuların yakaladığı pozisyonları gole çevirmesi ve Beşiktaş’ın ise yakaladığı pozisyonları harcaması puansız ayrılmasına sebep oldu!

Lider Beşiktaş Fenerbahçe ile arasında 2 puan fark kalırken, Galatasaray ile puan farkı üçe inmiş oldu.

Galatasaray’ın şampiyon olması için tüm maçları kazanması ve Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın kaybetmesi gerekiyor. Bir sonraki maç içinde eğer Fenerbahçe veya Beşiktaş kazanırsa Galatasaray’ın şampiyon olması imkansız hale gelecek.

Fenerbahçe’nin şampiyon olması için Beşiktaş’ın maç kaybetmesi gerekiyor. Beşiktaş eğer son iki maçtan 4 puan kazanırsa şampiyon olacak. Fenerbahçe’nin ise puan kaybetmeden Beşiktaş’ın yenilmesini beklemekten başka çaresi yok.

Beşiktaş’ın şampiyon olması için ise son iki maçından 4 puan çıkarması yeterli olacak. Beşiktaş’ın son iki maçında rakiplerinin son haftada genç oyuncular ile çıkması muhtemel görünüyor.

Sergen Yalçın son iki maçın ‘da 4 puana en yakın takım olarak Beşiktaş görünüyor, Beşiktaş liderliğini sürdürüyor. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ise şansı daha az görünüyor, istatistiklere göre Beşiktaş son iki maçını daha rahat oynayacak olması ve Galatasaray maçından sakat veya cezalı oyuncu ile çıkmaması Beşiktaş’ın işini kolaylaştığı yönünde.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yılın Son derbisi Galatasaray Beşiktaş maçını kim kazanır 2021?

HIZLI YORUM YAP