2021 Süper Lig 9. Hafta sonuçları ve analizi | Spor
DOLAR

32,5007$% 0.25

EURO

34,5580% 0.15

STERLİN

40,3972£% 0.04

GRAM ALTIN

2.495,82%0,52

ÇEYREK ALTIN

4.271,00%1,30

a

2021 Süper Lig 9. Hafta sonuçları ve analizi

2021 Süper Lig 9. Hafta sonuçları ve analizi, Şampiyonluk yarışı için büyük bir rekabet devam ederken, alt sıralarda olan takımların kazanması muhtemel gibi görünmeye başlıyor.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 3 – 2 BEŞİKTAŞ A.Ş.

Başakşehir takımı kontra atak ile Beşiktaş’ı bu karşılaşmada devirdi.  Sergen Yalçın cezası sebebi ile Kenar’da yoktu, Teknik direktör değişikliğine giden Başakşehir Beşiktaş’ı iyi değil ama akıllı oyun ile yendiği bu haftaya galibiyetle başladı ve moral kazanırken, Beşiktaş Şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puanı kaybetti.

GZT GİRESUNSPOR 2 – 0 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.

Giresunspor her ne kadar ligin dibinde yer alsa ‘da etkili oyununu daha kontrollü bir seviyeye çekmiş görünüyor bu maç ‘da bir çok fırsattan yararlanmayan Giresunspor akıllı oyunu ile Çaykur Rizespor’u ligin dibine attı ve küme düşmeye zorlamaya devam etti. Giresunspor ise 3 puanı hak ederek kazandı.

DEMİR GRUP SİVASSPOR 2 – 2 FRAPORT TAV ANTALYASPOR

İki takım maçta etkili olduğu maçta iki takımda beraberliği hak etti.

ADANA DEMİRSPOR A.Ş. 0 – 2 ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR

Malatyaspor maçı hak etti, Mario Balotelli ise maçta çirkin bir olaya imza attı ve rakibinin saçını çekmesi gündem oldu. Adana Demirspor puan alamadığı maçta Malatyaspor 3 puanı sonuna kadar hak etti.

KASIMPAŞA A.Ş. 1 – 2 GÖZTEPE A.Ş.

Göztepe maçta etkili olan taraftı 14 şut çeken Göztepe 10 şutu kaleyi bulması ise göze çarpan detay oldu. daha fazla gol bulacak durumda olan takım olarak göze çarptı.

GALATASARAY A.Ş. 1 – 0 İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR

Galatasaray oldukça etkisizdi bu seviye olması ise Galatasaray’ın ara transfer de takviye yapacağına işaret olarak göze çarptı. Konyaspor ikinci yarıda Galatasaray’ı sahasına hapsetti Galatasaray 3 puanı alması ise şanlı olarak yorumlandı.

                                ALTAY 0 – 1 VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK

Altay sayısız şut çekti ama gol atamadı, rakip karagümrük 4 şut çekip birisini gol yaparak 3 puanın sahibi oldu, Altay şansız olsa ‘da kaleyi bulan şut sayısı sadece 2 olarak kaldı.

TRABZONSPOR A.Ş. 3 – 1 FENERBAHÇE A.Ş.

Fenerbahçe maça hızlı başladı fakat defansında olan zafiyet yine ortaya çıktı ve 10 kişi kaldı, Defans oyuncu yerine ortasaha’dan oyuncu çeken Fenerbahçe 3 puanı Trabzonspor’a verdi liderliği kaybetti, Trabzonspor ise etkili hücum hattı Fenerbahçe’yi yenilgiye ve hata yapmaya mahkum etti.

AYTEMİZ ALANYASPOR 6-3 YUKATEL KAYSERİSPOR

Alanyaspor harika bir oyunla rakibine yarım düzine gol atmayı başardı, net bir oyunla 3 puanı hak etti

ATAKAŞ HATAYSPOR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.

Hatayspor maçı kazandı ve 3 puanı almayı bildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Trabzonspor Fenerbahçe maç sonucu 3 – 1 Lider Trabzonspor!

HIZLI YORUM YAP