2021 Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman? Kim kazanır? | Spor
DOLAR

32,5582$% 0.13

EURO

34,8781% 0.6

STERLİN

40,5219£% 0.9

GRAM ALTIN

2.427,45%-0,21

ÇEYREK ALTIN

4.077,00%-1,29

a

2021 Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman? Kim kazanır?

2021 Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman? Kim kazanır? Yılın en heyecan verici maçlarından birisi olan iki dost ve rakip takımın mücadelesi milyonları ekranlara kilitleyecek.

Galatasaray ve Fenerbahçe için süper lig sezonu iyi başlamadı ve iyi gitmiyor. İki takım Avrupa’da ise şanslarını devam ettiriyor.

Kaleyi koruması beklenen Berke Özer’in son durumu ise maç günü netleşecek. Öte yandan Galatasaray’da da Fransız sağ bek Sacha Boey bu müsabakada oynayamayacak. Durumu şüpheli isimler de mevcut. Peki, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda CANLI yayınlanacak? Muhtemel 11’lerde hangi isimler var? İşte tüm bu merak edilen soruların yanıtları..

Galatasaray Fenerbahçe Derbisini Kim Kazanır?

Fenerbahçe Kalesi alarm veriyor! Altay’ın yokluğun ‘da genç kaleci Berke’ye büyük iş düşüyor! Galatasaray Berke için özel çalışıyor. Kaleyi şut yağmuruna tutulması ise gelen bilgiler arasında

Galatasaray’da ise kadroda alternatif golcü isimler ise Fenerbahçe karşısında Galatasaray’ın daha şanslı olduğunu gösteriyor.

Uzmanlar Galatasaray bu maçı kazanamazsa hangi derbiyi kazanır bilinmiyor!

Fenerbahçe kadroda değişiklik yaparak 4 defans oyuncusu ile maça çıkabilir.

4-4-2  veya 4-5-1 kadrosu ile çıkabileceği iddia edildi.

Galatasaray ise maça gol ve orta sahada dirençli bir kadro ile çıkarak Fenerbahçe’yi kaleye kilitlemeyi düşünüyor.

Fatih Terim: Hızlı çıkışları ve kontra atakların önüne geçilmesi gerekliğini ifade ettiği bilgisi geliyor.

Fenerbahçe gergin: Teknik direktörün son maçlarda bir çok pozisyona giren oyuncularını uyardığı ve şanslarının iyi olması için iyi organize olunmasıgerekitğini bilgi verildiği iddia edildi.

Galatasaray’ın evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacağı maç 21 Kasım Pazar günü saat 19.00’da başlayacak ve dev derbi beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fabrice N’Sakala idmana gelmedi, gönderilecek!

HIZLI YORUM YAP