2021 Beşiktaş Galatasaray maç sonucu ve analizi 2-1 | Spor
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

2021 Beşiktaş Galatasaray maç sonucu ve analizi 2-1

2021 Beşiktaş Galatasaray maç sonucu ve analizi 2-1 Milyonlarca kişinin takip ettiği karşılaşma heyecan dolu başladı, Uzmanların istatiksel yorumları maça yansıdı ve Beşiktaş maçtan 3 puan ile ayrılan taraf oldu.

Maç İstatistikleri

Beşiktaş orta sahası Galatasaray’a karşı daha iyi olduğu maça yansıdı, Özellikle Taylan’ın kısa mesafe ‘de etkisiz kalması maçın orta sahasının Beşiktaş’a verildiğinin net biçimde gösterdi.

Galatasaray ilk yarı bildiğimiz Avrupa’da oynadığı gibi bir oyun anlayışı ile devam ettiği görüldü. Beşiktaş’ta ise özellikle ortasaha direnci Galatasaray’ın orta sahasının tecrübesi ile devirdi.

Forvet hattına Galatasaray oldukça etkisiz olduğu görüldü ve Beşiktaş defansı hız ve taktiksel olarak daha hazır oluşu Galatasaray’ı oldukça zorladı.

Beşiktaş’ta gol umudu Michy Batshuayi maçta oldukça istekli olsa da istediği pozisyonları bulamadı. Defans arkasına koşuları ile kanatları boşalttı ve Larin’in daha rahat oynamasına destek oldu ve Larin maçta en etkili olan isimler arasında gösterildi.

Galatasaray öne geçse ‘de pozisyon üretmekte zorlandı ve penaltı kaçırarak rakibine 3 puanı elleriyle teslim etmiş oldu.

Galatasaray ara transfer döneminde mutlak bir forvet ve kanat ihtiyacı olduğu gözle görülür durumda olsa ‘da orta sahanın zayıf oluşu Galatasaray2ın maçlarda zorlanacağı anlamı görüntüsü verdi.

Beşiktaş için ise özellikle yedek bir forvet alması muhtemel olarak maça yansıdı. Kule forvet ve sırtı kaleye dönük bir oyuncunun eksikliği hissediliyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fenerbahçe Alanyaspor maç sonucu 1-2! Fenerbahçe’de kriz yönetim istifa!

HIZLI YORUM YAP