2021 - 2022 Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid | Spor
DOLAR

32,5685$% 0.03

EURO

34,9104% 0.07

STERLİN

40,6200£% 0.15

GRAM ALTIN

2.435,32%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.090,00%0,29

a

2021 – 2022 Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid

2021 – 2022 Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid oldu! üstün olan taraf olan Real Madrid etkili futbolunu sahaya yansıttı. Milyonlarca kişinin maçı ekranlardan ve stadyumdan izlediği karşılaşmaya ise damga vuran isim ise Real Madrid kalecisi oldu. Courtois yaptığı kurtarışlar ile birlikte maçın yıldızı oldu!

Real Madrid Cephesi maç sonu kalecisine koştu!

Maç sonu takım oyuncuları kalecisine koşarak tebrik etti, Courtois dünyanın en iyi kalecisi olduğunu bir kez daha kanıtladı. 2021 – 2022 Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid oldu.

9 kurtarış yaptı kupayı Real Madrid’e kalecisi getirdi..

Liverpool – Real Madrid maç sonucu: 0-1

43. dakikada Real Madrid, Benzema’nın golüyle 1-0 öne geçti ancak ofsayt nedeniyle gol geçersiz sayıldı. Real Madrid, Vinicius Junior’un 59. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.

16′ Liverpool gole çok yaklaştı. Sağ kanatta Alexander Arnold ceza sahasına yerden pasını attı. Mohamed Salah’a gelen topa Mısırlı futbolcu topuğuyla şutunu attı kaleci Courtois son anda topu kontrol etti.

17′ İngiliz ekibi bir kez daha etkili geldi. Ceza sahası dışından yaklaşık 30 metrelik bir mesafeden Tiago şutunu attı Madrid kalecisi iki hamlede kontrol etti.

18′ Liverpool bu dakikalarda baskısını artırdı. Mohamed Salah, ceza sahası dışından şutunu attı, Courtois bir kez daha gole izin vermedi.

21′ Kırmızılar gole çok yaklaştı. Sadio Mane ceza sahasına girdi, rakiplerini çalımladı, şutunu attı kaleci Courtois parmaklarının ucuyla topa dokundu ve meşin yuvarlak direkten geri geldi.

34′ Liverpool bir kez daha etkili geldi. Sağ kanattan Alexander Arnold ceza sahasına ortasını gönderdi. Mohamed Salah gelişine kafa vuruşunu yaptı ancak Courtois topu kontrol etti.

43′ Real Madrid, Benzema’nın attığı golle 1-0 öne geçti ancak gol ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı.

VAR | 45+2′ Yapılan VAR incelemesi sonrasında ofsaydın doğru olduğuna karar verildi.

54′ Liverpool ikinci yarıya da etkili başladı. Yine sağ kanattan Alexander Arnold sert bir orta kesti. Tiago’yu geçen topu Courtois çıkardı.

GoOoOoOoOoLLLLLL | 59′ Real Madrid, Vinicius Junior’un attığı golle 1-0 öne geçti. Sağ köşeden Valverde yerden sert bir orta gönderdi. Ardka direkte yer alan Vinicius’a sadece topu boş kaleye göndermek kaldı.

64′ Liverpool Mohamed Salah’la gole bir kez daha çok yaklaştı. Sağ kanatta Mısırlı futbolcu rakibini geçip şut için alanını açtı. Yıldız futbolcu köşeye doğru topu gönderdi ancak Courtois topu tokatlayarak gole engel oldu.

69′ Salah’ı Courtios durdurmaya devam ediyor. Ceza sahasına yüksek gelen topa sol iç çaprazda Diogo Jota yükselip kafasını vurdu. Top uzak direğe doğru indi. Orada Mohamed Salah top çıkmadan yetişip şutunu attı ancak Belçikalı kaleci bir kez daha gole izin vermedi.

79′ Yine Courtois, yine Courtois… Liverpool bir kez daha gole çok yaklaştı. Salah, Mane ile verkaç yaptı. Mısırlı futbolcu şutunu çekti, Diogo Jota’ya çarpan top kaleye doğru yöneldi ancak Courtois bir kez daha uzanıp topu kornere çeldi.

82′ Salah – Courtois ikilisi yeniden karşı karşıya geldi. Savunma arkasına gönderilen topla hareketlenen Salah, topu kontrol edip, düzeltip şutunu attı ancak kaleci Courtois gole izin vermedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Rasim Ozan Kütahyalı’nın FETÖ tartışması Show yapma, sabun gibisin!

HIZLI YORUM YAP